Arriben les vacances i, amb elles, el temps lliure, el fred, la neu i mil llocs per gaudir d’una plàcida i bona lectura. A més, avui en dia tenim la sort que, gràcies als ebooks, no només podem emportar-nos un sol llibre per llegir, sinó que podem emmagatzemar tants com vulguem per anar llegint i rellegint. Quins avantatges la tecnologia!

Si ets dels que encara que siguin vacances, en el fons, no pots desconnectar del tot de la feina, t’oferim una petita selecció de 10 Bons Ebooks sobre vendes perquè els llegeixis aquest hivern.

Los mejores ebooks para leer este verano1) El que no t’expliquen els llibres de vendes (Mónica Mendoza)

No podíem començar la nostra selecció d’ebooks sobre vendes amb un altre llibre que no fos aquest. A Amazon està sent un èxit de vendes i és que, ja només amb el títol, ens empeny a llegir-lo.

L’autora descriu l’activitat comercial com una “jungla” en què cal endinsar-se. Deixa tot el que soni a “manual de vendes” i a tàctiques de tota la vida. Endinsa’t en la psicologia del comprador, controla els gestos, i aplica l’experiència seguint les 20 veritats que cal saber per vendre més.

10 buenos ebooks de ventas que no puedes perderte este verano para mejorar las ventas de la empresa2) Com gestionar les vendes (BIC Galicia)

Potser el títol sona molt bàsic, però sabem que sovint no hi ha res millor que repassar punt per punt tots els coneixements que tenim per detectar debilitats i oportunitats. El ebook Com gestionar les vendes t’ofereix una completa explicació de tot el fonamental en el procés de vendes, tractant des del propi departament de vendes, a la gestió de clients, tècniques i estratègies comercials i, lògicament, la direcció comercial.

El mejor ebook sobre ventas que debes leer este verano si eres un buen comercial o director comercial3) Vendre en temps difícils (Tom Hopkins)

Segur que més d’un ha llegit el títol i ha pensat “això és exactament el que jo necessito!”. I no és per menys, la majoria d’empreses ha passat per èpoques no tan bones com desitjaria pel que fa a les vendes i, precisament per això, aquest ebook ajuda a entendre que, en temps de crisi, la feina d’un venedor és més important que mai i que, encara que no ho sembli, les oportunitats no desapareixen, sinó que cal aprendre a superar-ho i no només sobreviure als cops, sinó fins i tot aconseguir ser millor que abans.

Per a això, Vendre en temps difícils ens permet definir quin tipus de venedor som, en quina etapa es troba la nostra empresa i, a partir d’aquí, aportar les solucions necessàries.

Este verano puedes leer Ebooks sobre ventas para mejorar las ventas de tu empresa4) Estratègies de vendes guanyadores (Dale Carnegie)

Sovint ens falta “alguna cosa” en la nostra força de vendes i no sabem exactament què és. Des de no trobar exactament el nostre públic objectiu a no saber planificar a llarg termini les relacions amb els nostres clients. L’ebook Estratègies de vendes guanyadores mostra els trucs per vendre amb èxit tenint en compte molt més que el preu dels nostres productes o serveis.

Los mejroes ebooks sobre ventas, no te los pierdas este verano para mejorar tu empresa5) Com millorar el funcionament de la força de vendes (J. Luis Belío)

En un dels posts al nostre web ja vam dir que la força de vendes d’una empresa és un dels factors més importants per evolucionar. Aquest ebook et permetrà conèixer de forma eficient com gestionar els comercials, controlar i motivar l’equip de vendes i com avaluar els resultats de la gestió comercial.

En verano puedes seguir mejorando las ventas de tu empresa, lee estos 10 buenos ebooks que te ayudarán6) Tot canviarà: Tecnologia i evolució (Enrique Dans)

La tecnologia ens ha canviat, no només com a consumidors, sinó també com a professionals i ha canviat la mentalitat dels nostres clients. De la mà d’Enrique Dans, podrem entendre quins són els canvis tecnològics que han afectat les empreses i com adaptar el màrqueting i les vendes per no desaparèixer.

Enrique Dans afirma que es tracta d’adaptar-se o desaparèixer, perquè a més les novetats tecnològiques no paren i cada cop van a més.

Este verano ya puedes leer los mejores ebooks para ventas que estabas esperando7) Els pecats capitals de la venda (Cosimo Chiesa de Negri)

A l’amor i a la guerra tot s’hi val, però no a les vendes ni en qualsevol altre aspecte de la vida professional. Aquest llibre ens convida a fer una reflexió sobre fins a quin límits podem i no podem creuar per aconseguir els nostres objectius de venda. Aquest ebook pretén fer-nos entendre que les bones pràctiques, o millor dit l’absència de les males pràctiques, solen recollir millors resultats.

¿No sabes qué leer este verano? Te recomendamos 10 buenos ebooks sobre ventas para este verano para que potencies tu empresa8) Com gestionar les relacions amb clients clau (Doug Dayton)

No hi ha res millor que la veu de l’experiència per donar-nos consells. Precisament per això, l’autor d’aquest ebook, antic director de vendes d’una divisió del gegant Microsoft, ens explica com gestionar i planificar els diferents processos de venda d’una, gran, empresa.

Tot i que el llibre és clarament més útil per a empreses relacionades amb el sector tecnològic, les idees i esquemes dels que parla Dayton són fàcilment convertibles a qualsevol tipus d’empresa.

10 buenos ebooks sobre ventas para que vendas más y mejor9) Preguntes que fan vendre (P. Rataud)

Possiblement nosaltres ho haguéssim titulat “Preguntes i respostes que et fan vendre”, però l’autor és el que té l’última paraula sobre el títol.

Aquest ebook ens permet plantejar les preguntes necessàries per descobrir una de les claus més importants per a la força de vendes: conèixer al nostre públic objectiu. Des de preguntes que s’han d’evitar fins a preguntes perfectes en el moment oportú que ens permeten descobrir què vol escoltar el nostre client.

Encuentra un buen ebook sobre ventas para leer este verano10) Vendes – Negociació, Retòrica – Oratòria i Llenguatge corporal (Diego Sosa)

La comunicació és clau durant tot el procés de vendes, però no es tracta només de comunicació verbal, sinó també de comunicació no verbal. El que diuen els nostres ulls, la nostra posició, el moviment de les nostres mans, etc. Pots potenciar les vendes fent que el discurs, les expressions i els gestos vagin acord amb el discurs comercial. Convenç i vendràs més.

Esperem que et sigui útil i que tinguis suficient material per llegir durant totes les vacances. Carrega la bateria del teu ebook, Kindle, tablet o iPad i gaudeix llegint sobre el que més t’apassiona: vendre.

Bon Nadal i Bones Festes!