T’interessa? Contacta

Desenvolupament d’aplicacions mòbils per a empreses

En app2U som experts en el desenvolupament d’aplicacions mòbils a mida per cobrir amb rigor les necessitats específiques de les empreses espanyoles.

Som molt conscients que cada empresa és diferent i presenta uns requisits i unes necessitats concretes, és per això que en app2U apostem per les apps mòbils personalitzades, ja que ofereixen una flexibilitat de treball molt àmplia, són versàtils, donen solució a múltiples necessitats empresàries i s’adapten de forma específica a cada negoci.

Gràcies al nostre servei de desenvolupament d’apps mòbils, som capaços de donar solució a tot tipus d’empreses i projectes. No importa el ambiciosa que sigui la teva idea, nosaltres ens encarregarem de portar-la a la realitat a través de la creació d’una app a mida.

app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología
app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología

Aplicacions mòbils per a empreses

Les aplicacions mòbils són el motor de la transformació digital dels negocis ja que permeten agilitzar tasques rutinàries, millorar la gestió, produir més i incrementar les vendes.

La nostra experiència ens ha permès treballar a mida amb Pimes, start-ups i grans empreses tenint una àmplia visió de mercat. A més el nostre equip humà destaca per ser expert en noves tecnologies desenvolupant apps natives per iOS (iPhone / iPad), Android, Windows.

Els nostres clients estan veient com el seu negoci creix gràcies a les nostres apps empresarials. I la teva empresa a què espera?

Sabem que podem ajudar-te

  Empresa app2U

  En app2U, estem especialitzats en assessorar, desenvolupar i implementar apps per a les empreses. La nostra missió és augmentar les vendes dels nostres clients a través de programari empresarial. “Sabem que les empreses poden treballar millor”.

  APP2U

  Avinguda Rius i Taulet 29, 08172
  Sant Cugat del Vallés, Barcelona
  +34 93 038 77 97

  info@app2u.es

  location-01