T’interessa? Contacta

Aplicacions web per a empreses

De les necessitats i idees dels nostres clients, també desenvolupem aplicacions web per a empreses completament a mida, en format responsive perquè aquestes s’adaptin a qualsevol dispositiu, d’aquesta manera, els teus usuaris podran gaudir de les teves solucions independentment de el lloc on es trobin.

Quan les empreses contacten amb el nostre equip, totes presenten requisits molt diferents, fruit de les seves necessitats, causalitats i objectius propis i intrínsecs del seu negoci. Però si alguna cosa tenen en comú els nostres clients, és que busquen millorar la seva empresa i la forma que tenen de treballar, buscant l’automatització de processos; la funcionalitat i comoditat; l’estalvi de temps perquè el personal humà pugui dedicar-se a tasques de més valor per a l’empresa …

En la actualitat, comptar amb el desenvolupament d’una aplicació web és vital per a moltes empreses, i en app2u donem la millor solució possible, completament personalitzada per a cada objectiu.

app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología
app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología

Empresa de desenvolupament d’apps web

Les nostres solucions tecnològiques web permeten obrir nous canals de distribució de productes, arribar a nous nínxols de mercat i promoure noves formes de treballar que fan créixer els negocis.

Hem dut a terme molts projectes d’aplicacions passades a webs i webs a apps o adaptant webs a format responsive en HTML, Django, CSS, JavaScript, WordPress, entre d’altres.

La teva empresa també pot millorar la manera com treballen els empleats. No t’ho perdis

Sabem que podem ajudar-te

  Empresa app2U

  En app2U, estem especialitzats en assessorar, desenvolupar i implementar apps per a les empreses. La nostra missió és augmentar les vendes dels nostres clients a través de programari empresarial. “Sabem que les empreses poden treballar millor”.

  APP2U

  Avinguda Rius i Taulet 29, 08172
  Sant Cugat del Vallés, Barcelona
  +34 93 038 77 97

  info@app2u.es

  location-01