Com crear una app professional que funcioni en un pas i mig

Pas 1: busca un desenvolupador d’apps que sàpiga sobre empreses

Igual que per a tu, per a nosaltres el teu projecte és el més important. Si vols aconseguir un resultat professional i que realment compleixi amb les teves necessitats específiques necessites comptar amb professionals. Igual que recorres a una agència de publicitat per a la teva comunicació has de recórrer a una “agència d’apps” per a les teves aplicacions. Té sentit oi?

En App2u ens dediquem a la creació d’apps des de zero. Partim de la teva idea, la creuem amb les teves necessitats i ens posem mans a l’obra sense fer servir plantilles ni reciclar res. Aquesta és l’única manera de saber que tens alguna cosa exactament a la teva mida en funcionalitats i que no sembla el mateix que el de la competència pel que fa a la seva aparença. Una aplicació 100% personalitzada.

Perquè hauries de confiar en nosaltres:

  • Sabem crear apps per Android i IOS: per descomptat fem que la teva aplicació estigui disponible en tots dos sistemes operatius.
  • Som creadors d’apps a Barcelona: estem a prop teu, parlem el teu idioma i sabem com pensa el teu públic.
  • Tenim molta experiència com a desenvolupadors d’aplicacions. Els nostres clients parlen per nosaltres.

Pas 1,5: Deixa que ens encarreguem de crear aplicacions Android i IOS, però sobretot: exigeix-ens

Pensaves que ens havíem oblidat? Diem que és només mig pas, però en realitat és bàsic i crític a l’hora de crear una App. Ens agrada veure-ho així perquè volem que per a tu sigui un procés el més senzill possible, nosaltres som qui ha de córrer per seguir-te el ritme.

Arribats a aquest punt és imprescindible que t’impliquis en el procés. Encara que nosaltres som especialistes en l’àrea tècnica de l’assumpte, només tu saps el que tens al cap, qui és el teu públic, la teva competència i les oportunitats que vols aprofitar.

El procés de crear l’aplicació

Com dèiem partim de la teva idea i el teu coneixement del mercat. Necessitem molt de tu en aquest moment. Planteja’ns els teus objectius i nosaltres et farem una proposta de solucions per als desafiaments que sorgeixin.

Treballarem colze amb colze fins que tinguem un prototip que compleixi tots els requeriments bàsics, resolgui les necessitats del públic o personal que va a interactuar amb l’eina i que resulti intuïtiu i a més de escalable.

Llegit així es veu que hi ha molta feina al darrere, però l’important és que prioritzem el teu temps perquè no hagis de dedicar més que a les fases de definició i validació final.

Ens ocupem amb cura de cada pas del procés perquè som creadors d’apps, no ens ho prenem tant com un treball tècnic si no com una minuciosa tasca gairebé artesanal, igual que quan un sastre fa un vestit a mida.

Casos d’Èxit d’Apps per a empreses

Casa Viva, transformación digital gracias a la instauración de apps móviles en su empresa

Casa Viva buscava una forma ràpida i eficaç per fer inventaris de totes les seves botigues i magatzems. App2U els hi va desenvolupar una app a mesura que els permet prendre inventaris ràpidament de totes les seves ubicacions de forma optimitzada i amb un cost molt inferior al del lloguer de lectors de codi de barres.

Llegir Cas
En app2U somos expertos en apps para empresas y negocios a medida para potenciarlos.

Quant costa la meva app?

Aquesta pregunta no es pot resoldre amb una xifra tancada. ¿Quant val la teva idea? ¿Quant costa posar-la en marxa? Partim d’això per poder arribar a una conclusió. Anem a parlar: explica’ns que és el que necessites i nosaltres et donarem el preu més ajustat. Escriu-nos sense cap compromís!


    APP2U com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa