Transformació digital: el teu pròxim gran repte

El món està canviant i les empreses també

Para’t un moment a pensar en el que era el món fa només 10 anys i el que és ara. És increïble veure com Internet ha produït una transformació digital en absolutament tot: les nostres costums, les nostres rutines i la nostra forma de treballar.

Les empreses tenen l’obligació de transformar-se i no només per ser més eficients o més ràpides, ni tan sols per ser més rendibles. Aquelles empreses que no s’adaptin al nou paradigma que estem vivint corren el perill de ser sobrepassades pels seus competidors i, en el pitjor dels escenaris, fins i tot desaparèixer.

Aquest pas que has de donar des del teu rol com a responsable de l’empresa pot semblar un desafiament, però també t’obre un ventall enorme d’oportunitats. Una part important de l’èxit en la transformació digital rau en triar un bon aliat en aquells temes claus. En App2u volem ser aquest aliat i estar al teu costat amb el desenvolupament de les teves apps.

 • Entenem les necessitats de les empreses i aportem solucions concretes i integrades des de dins.
 • Disseccionem els processos interns de la companyia i projectem aplicacions que transformin digitalment les metodologies.
 • Ens ajustem a la realitat actual del teu negoci per créixer des del que ja existeix: canvis profunds però no traumàtics.

Casos d’Èxit d’Apps per a empreses

Casa Viva, transformación digital gracias a la instauración de apps móviles en su empresa

Casa Viva buscava una forma ràpida i eficaç per fer inventaris de totes les seves botigues i magatzems. App2U els hi va desenvolupar una app a mesura que els permet prendre inventaris ràpidament de totes les seves ubicacions de forma optimitzada i amb un cost molt inferior al del lloguer de lectors de codi de barres.

Llegir cas
En app2U somos expertos en apps para empresas y negocios a medida para potenciarlos.

Què és Transformació Digital?

No podem parlar d’una metodologia ni d’una estratègia. En realitat la transformació digital és una cosa molt més profund. Es tracta d’una filosofia d’empresa totalment diferent segons la qual ens oblidem dels vells estàndards i utilitzem la tecnologia per reinventar tots els processos interns i externs. D’aquesta manera ens adaptarem a la realitat dels nostres clients i treballadors.

Què no és Transformació Digital?

La veritat és que és igual d’important entendre el que no és si no volem cometre errors de càlcul o quedar-nos a mig camí en la seva implementació.

Transformació digital no és un nou web, ni tan sols desenvolupar una app per als teus usuaris. Al cap i a la fi això són només suports que han de dur al darrere una estratègia que articuli un canvi profund en l’empresa, una mutació a tots els nivells. No et quedis simplement amb un canvi puntual, has de fer de la teva empresa alguna cosa diferent de manera transversal en la qual el digital articuli el canvi.

Com abordar la transformació digital de la meva empresa?

Una empresa digital és, per definició, permeable a la tecnologia quan s’utilitza per captar més, ser més rendible i, especialment, ser més eficient. Una cosa que no has d’oblidar mai són aquests processos interns que, encara que resulten transparents per al client, redunden en la seva experiència de manera directíssima.

En App2u sabem que algunes vegades els processos interns són els grans oblidats en la Transformació Digital de les empreses. Per això t’oferim les apps empresarials més avançades: un CRM perquè el teu equip comercial gestioni millor els seus clients, apps de gestió documental perquè els catàlegs siguin sempre els mateixos i estiguin actualitzats al dia, Gestió d’incidències directament des del mòbil … i qualsevol cosa que tinguis en ment. T’ajudem a donar-li una nova forma a la teva antic negoci.

Beneficis de la transformació digital per empreses

 • Més eficiència: aprofitar les noves tecnologies per automatitzar els processos condueix a una major eficiència, el que al seu torn, redueix costos i millora la competitivitat de l’empresa.
 • Millor presa de decisions: a través de la informació digitalitzada, les empreses poden prendre millors decisionesa.
 • Major abast: la digitalització obre l’Empresa una presència omnicanal que permet als seus clients accedir als seus serveis o productes a tot el món.
 • Experiència de client intuïtiva: la transformació digital proporciona accés per utilitzar dades per a comprendre millor als seus clients, el que li permet conèixer les seves necessitats i brindar-los una experiència millor i més

El desenvolupament d’apps mòbils es pot introduir en totes les àrees que també solen ser les àrees clau dels desafiaments de transformació digital als quals s’enfronta una empresa:

 • integració tecnològica
 • Millor experiència de client
 • Millora en les operacions i automatització de processos
 • Obtenció de dades per a millor presa de decisions

Des de app2u podem ajudar-te en el desenvolupament del teu estratègia de transformació digital, des de la idea i concepció fins al desenvolupament i implantació.

Contacta amb nosaltres

Aquesta pregunta no es pot resoldre amb una xifra tancada. Quant val la teva idea? ¿Quant costa posar-la en marxa? Partim d’això per poder arribar a una conclusió. Anem a parlar: explica’ns que és el que necessites i nosaltres et donarem el preu més ajustat escriu-nos sense cap compromís!