T’interessa? Contacta

Assessorament en el desenvolupament d’aplicacions mòbils

Oferim serveis d’assessorament tecnològic de la mà dels millors professionals per ajudar a les empreses a trobar la millor solució tecnològica.

En ocasions les empreses necessiten assessorament per part d’experts en tecnologia per acabar de dissenyar les seves idees i desitjos.

A app2U som punters en ajudar als negocis a acabar de definir i donar-li forma als seus projectes: amb un equip humà més que preparat, amb àmplia formació i amb més de 30 anys d’experiència al món de les noves tecnologies.

Les aspiracions dels nostres clients es tornen les nostres aspiracions i sempre busquem adaptar les solucions tecnològiques més adequades per complir al màxim les seves expectatives.

app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología

Sabem que podem ajudar-te

  Empresa app2U

  En app2U, estem especialitzats en assessorar, desenvolupar i implementar apps per a les empreses. La nostra missió és augmentar les vendes dels nostres clients a través de programari empresarial. “Sabem que les empreses poden treballar millor”.

  APP2U

  Avinguda Rius i Taulet 29, 08172
  Sant Cugat del Vallés, Barcelona
  +34 93 038 77 97

  info@app2u.es

  location-01