app2U, las apps para empresas con más prestigio de barcelona   Més informació   Las mejores apps empresariales de españa, catalunya y barcelona

Desenvolupem apps per a empreses mòbils i a mida, app2U apps per a empreses

Experts en desenvolupar apps i software per a empreses

En app2U treballem integralment el desenvolupament del teu app d’empresa. T’escoltem per poder assessorar des del minut zero. Ens agrada entendre el que necessites i el que esperes per centrar-nos en el desenvolupament d’aplicacions professionals que compleixin exactament amb les teves expectatives. També entenem que una part crítica del desenvolupament d’aplicacions és fer un correcte seguiment de la implementació, per això estem al teu costat durant tot el procés.

La nostra missió és que els nostres clients augmentin el seu benefici mitjançant solucions mòbils que accelerin processos i redueixen despeses, ja sigui un CRM, un gestor d’inventaris, de documents, d’incidències … o alguna cosa totalment diferent i absolutament personalitzat: ens encanten els reptes!

Els nostres serveis

Les millors apps per a empreses mòbils i a mida, app2U apps per a empreses. Desenvolupem apps natives.

Desenvolupament d’Aplicacions Mòbils

Vivim en un moment de transformació digital, les empreses necessiten fer un salt i les apps mòbils són el trampolí. Fem desenvolupaments a mida basant-nos en els teus requeriments i la nostra experiència.

app2U també dedicada al desenvolupament apps per a empreses, aplicacions per ordinador, pàgines web i apps web

Desenvolupament d’Aplicacions Web

L’entorn web segueix sent bàsic per al sector empresarial, però ha canviat la forma en què funcionen les coses ara. Necessites rendibilitzar al màxim aquest canal, ser més productiu, potenciar tots els seus avantatges … nosaltres sabem com. Parlem?

app2U és un gran parnter tecnològic amb els seus clients ja que està al seu costat sempre que ho necessiten amb el millor suport tecnològic i comercial perquè les empreses treguin el millor partit de la tecnologia

Suport Tècnic

Encara que la tecnologia per si mateixa és una eina vital, on realment aportem valor és en suport estratègic i el el servei tècnic. Ens comprometem al màxim amb cadascuna de les aplicacions que desenvolupem així que sempre podràs comptar amb els nostres experts en Mobile, Negoci i Integració d’ecosistemes.

Si estàs buscant una consultoria de tecnologia o tecnològica per a la teva empresa, app2U ajuda a les empreses a treballar millor mitjançant la transformació digital. Desenvolupment apps movils i web a mida.

Consultoria Tecnològica

Saps perfectament el que vols però no ho trobes? Les solucions comercials et resulten massa genèriques?… Lògic! La teva empresa és única i necessites donar-li forma al que busques. Per això pots comptar amb els nostres assessors tecnològics. Deixans orientar les teves bones idees!

Per què les empreses escullen app2U per al desenvolupament de les seves aplicacions?

Agiliza las tareas de la empresa con una appempresarial  Apps que agilitzen les tasques

La productivitat com mantra. Gràcies a les aplicacions mòbils dissenyades a mida, les empreses aconsegueixen fer més amb els mateixos recursos però amb molt menys esforç. Deixa de perdre temps i diners en tasques recurrents, amb les nostres apps per a empreses els procediments són més senzills i, el que és més important, molt més eficients.

Aumenta las ventas de tu empresa gracias a apps a medida  Apps que augmenten les vendes

Posa en les mans del teu equip comercial les eines més completes. Utilitzant aplicacions empresarials avançades podràs potenciar al teu equip i obrir nous canals de distribució aconseguint arribar a nous nínxols de mercat. No deixis que la teva competència et guanyi la partida perquè cada vegada hi ha més i més companyies que utilitzen apps d’empresa per augmentar els seus beneficis

Mejora la gestión de la empresa con aplicaciones a medida para empresas  Apps que milloren els processos

T’has parat a pensar en la quantitat de processos que s’utilitzen diàriament en la teva empresa? Et sorprendria veure com han anat creixent i complicant-fins, en massa casos, tornar-se ineficaços. Optimitza els processos i aconseguiràs que els teus empleats siguin més eficients i més feliços, el que fa que el valor de la teva empresa pugi.

Produce más aumentando y potenciando la productividad de la empresa mediante aplicaciones móviles a medida  Apps que augmenten la producció

Les apps per a empreses són un actiu per potenciar la productivitat en els negocis. En agilitzar les tasques i millorar els processos, el rendiment dels treballadors es veu incrementat aportant així més valor a l’empresa. Tot funciona millor i més ràpid!

Casos d’Èxit d’Apps per a empreses

Les paraules se les emporta el vent per això ens agrada que els fets parlin per nosaltres. Aquestes grans marques han confiat en nosaltres el desenvolupament de les apps d’empresa que necessitaven i els resultats han estat tot un èxit …

Casa Viva ha agilitzat la forma com realitza inventaris als seus magatzems i botigues gràcies a apps per a empreses a mida d'app2U

Casa Viva

Casa Viva buscava una forma ràpida i eficaç per fer inventaris de totes les seves botigues i magatzems. app2U els va desenvolupar una app a mesura que els permet prendre inventaris ràpidament de totes les seves ubicacions de forma optimitzada i amb un cost molt inferior al del lloguer de lectors de codi de barres.

Montibello ha millorat la gestió dels seus catàlegs i documents comercials gràcies a una app desenvolupada per app2U

Montibello

Per Montibelllo la documentació és molt important, per això es va desenvolupar una app que millora la forma com es distribueixen els catàlegs amb la força comercial. D’aquesta manera Montibello ha observat que gestionant correctament els seus catàlegs comercials s’incrementen les vendes dels seus productes.

Iberital

Iberital ha aconseguit implantar en les seves màquines espresso una app que controla i rep en temps real tots els registres que succeeixen en ella. El resultat: una nova generació de màquines espresso amb una innovació increïble.

app2U, experts en mobilitat, és l'empresa encarregada de la transformació digital de les empreses catalanes mitjançant apps per a empreses, software empresarial i webs de negocis