L’App
empresarial

que imagines

Agilitza tasques. Augmenta vendes.
Millora els processos. Produeix més.

Confien en nosaltres

app2U, las apps para empresas con más prestigio de barcelona   Més informació   Las mejores apps empresariales de españa, catalunya y barcelona

Els Nostres Serveis

Casa Viva ha agilitzat la forma com realitza inventaris als seus magatzems i botigues gràcies a apps per a empreses a mida d

Aplicacions Mòbils a mida

A app2U som experts en el desenvolupament d’aplicacions mòbils a mida per cobrir amb rigor les necessitats específiques de les empreses catalanes.

Veure servei
Montibello ha millorat la gestió dels seus catàlegs i documents comercials gràcies a una app desenvolupada per app2U

Aplicacions Web a mida

De les necessitats i idees dels nostres clients també desenvolupem aplicacions webs a mida en format responsive perquè s’adaptin a qualsevol dispositiu.

Veure servei
Desarrollo de software

Assessorament Tecnològic

Oferim serveis d’assessorament tecnològic de la mà dels millors professionals per ajudar a les empreses a trobar la millor solució tecnològica.

Veure servei
Desenvolupem apps per a empreses mòbils i a mida, app2U apps per a empreses

Experts en desenvolupar apps i software per a empreses

A app2U treballem integralment el desenvolupament de la teva app d’empresa. T’escoltem per poder assessorar-te des del minut zero. Ens agrada entendre el que necessites i el que esperes per centrar-nos en el desenvolupament d’aplicacions professionals que compleixin exactament amb les teves expectatives. També entenem que una part crítica del desenvolupament d’aplicacions és fer un correcte seguiment de la implementació, per això estem al teu costat durant tot el procés.

La nostra missió és que els nostres clients augmentin el seu benefici mitjançant solucions mòbils que accelerin processos i redueixen despeses, ja sigui un CRM, un gestor d’inventaris, de documents, d’incidències … o alguna cosa totalment diferent i absolutament personalitzat: ens encanten els reptes!

Crea la teva app personalitzada

Els nostres serveis

Les millors apps per a empreses mòbils i a mida, app2U apps per a empreses. Desenvolupem apps natives.

Desenvolupament d’Aplicacions Mòbils

Vivim en un moment de transformació digital, les empreses necessiten fer un salt i les apps mòbils són el trampolí. Fem desenvolupaments a mida basant-nos en els teus requeriments i la nostra experiència.

Veure
app2U també dedicada al desenvolupament apps per a empreses, aplicacions per ordinador, pàgines web i apps web

Desenvolupament d’Aplicacions Web

L’entorn web segueix sent bàsic per al sector empresarial, però ha canviat la forma en què funcionen les coses ara. Necessites rendibilitzar al màxim aquest canal, ser més productiu, potenciar tots els seus avantatges … nosaltres sabem com. Parlem?

Veure
app2U és un gran parnter tecnològic amb els seus clients ja que està al seu costat sempre que ho necessiten amb el millor suport tecnològic i comercial perquè les empreses treguin el millor partit de la tecnologia

Suport Tècnic

Encara que la tecnologia per si mateixa és una eina vital, on realment aportem valor és en suport estratègic i el el servei tècnic. Ens comprometem al màxim amb cadascuna de les aplicacions que desenvolupem així que sempre podràs comptar amb els nostres experts en Mobile, Negoci i Integració d’ecosistemes.

Veure
Si estàs buscant una consultoria de tecnologia o tecnològica per a la teva empresa, app2U ajuda a les empreses a treballar millor mitjançant la transformació digital. Desenvolupment apps movils i web a mida.

Consultoria Tecnològica

Saps perfectament el que vols però no ho trobes? Les solucions comercials et resulten massa genèriques?… Lògic! La teva empresa és única i necessites donar-li forma al que busques. Per això pots comptar amb els nostres assessors tecnològics. Deixans orientar les teves bones idees!

Veure

Per què les empreses escullen app2U per al desenvolupament de les seves aplicacions?

Agiliza las tareas de la empresa con una appempresarial  Apps que agilitzen les tasques

La productivitat com mantra. Gràcies a les aplicacions mòbils dissenyades a mida, les empreses aconsegueixen fer més amb els mateixos recursos però amb molt menys esforç. Deixa de perdre temps i diners en tasques recurrents, amb les nostres apps per a empreses els procediments són més senzills i, el que és més important, molt més eficients.

Aumenta las ventas de tu empresa gracias a apps a medida  Apps que augmenten les vendes

Posa en les mans del teu equip comercial les eines més completes. Utilitzant aplicacions empresarials avançades podràs potenciar al teu equip i obrir nous canals de distribució aconseguint arribar a nous nínxols de mercat. No deixis que la teva competència et guanyi la partida perquè cada vegada hi ha més i més companyies que utilitzen apps d’empresa per augmentar els seus beneficis

Mejora la gestión de la empresa con aplicaciones a medida para empresas  Apps que milloren els processos

T’has parat a pensar en la quantitat de processos que s’utilitzen diàriament en la teva empresa? Et sorprendria veure com han anat creixent i complicant-fins, en massa casos, tornar-se ineficaços. Optimitza els processos i aconseguiràs que els teus empleats siguin més eficients i més feliços, el que fa que el valor de la teva empresa pugi.

Produce más aumentando y potenciando la productividad de la empresa mediante aplicaciones móviles a medida  Apps que augmenten la producció

Les apps per a empreses són un actiu per potenciar la productivitat en els negocis. En agilitzar les tasques i millorar els processos, el rendiment dels treballadors es veu incrementat aportant així més valor a l’empresa. Tot funciona millor i més ràpid!

Casos d’Èxit d’Apps per a empreses

Les paraules se les emporta el vent per això ens agrada que els fets parlin per nosaltres. Aquestes grans marques han confiat en nosaltres el desenvolupament de les apps d’empresa que necessitaven i els resultats han estat tot un èxit …

Casa Viva ha agilitzat la forma com realitza inventaris als seus magatzems i botigues gràcies a apps per a empreses a mida d

Casa Viva

Casa Viva buscava una forma ràpida i eficaç per fer inventaris de totes les seves botigues i magatzems. app2U els va desenvolupar una app a mesura que els permet prendre inventaris ràpidament de totes les seves ubicacions de forma optimitzada i amb un cost molt inferior al del lloguer de lectors de codi de barres.

Llegir cas
Montibello ha millorat la gestió dels seus catàlegs i documents comercials gràcies a una app desenvolupada per app2U

Montibello

Per Montibelllo la documentació és molt important, per això es va desenvolupar una app que millora la forma com es distribueixen els catàlegs amb la força comercial. D’aquesta manera Montibello ha observat que gestionant correctament els seus catàlegs comercials s’incrementen les vendes dels seus productes.

Llegir cas
Caso éxito Iberital

Iberital

Iberital ha aconseguit implantar en les seves màquines espresso una app que controla i rep en temps real tots els registres que succeeixen en ella. El resultat: una nova generació de màquines espresso amb una innovació increïble.

Llegir cas
Caso de éxito Bernat de Pablo

Bernat De Pablo

Com a metge de família i de medicina esportiva, la nova aplicació ha permès a Bernat de Pablo automatitzar l’enviament d’informes mèdics, agilitzant el procés i garantint la seguretat de les dades, cosa que estalvia temps i recursos.

Llegir cas

Raypa

Hem ajudat a Raypa a optimitzar la gestió de fotografies de productes per a l’enviament a client, mitjançant una aplicació mòbil integrada amb el seu sistema SAP, millorant els seus processos i estalviant temps valuós. Aquesta solució ha augmentat l’eficiència operativa.

Llegir cas

Parlen de nosaltres

app2U, experts en mobilitat, és l

Notícies

[frontpage_news widget="3925" name="BLOG CAT"]

Sabem que podem ajudar-te

Des d’app2U volem fer realitat els teus somnis. Si tens alguna pregunta o requeriment, si us plau, contacta amb nosaltres a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


    APP2U com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa


    Des d’app2U tractarem les teves dades per atendre la teva consulta o sol·licitud d’informació, Si vols conèixer les nostres polítiques de protecció de dades fes clic aquí.