Empresa Iberital

Iberital és una empresa que es dedica a dissenyar, crear i comercialitzar màquines espresso professionals.

Va ser l’any 1975 quan Blai Farré des d’un petit garatge a Barcelona va iniciar el negoci com una afició. Primer reparant peces de màquines de cafè per als comerços propers per a més tard dedicar-se a dissenyar i crear les seves pròpies peces i recanvis.

Mica en mica el negoci evoluciona fins a esdevenir el que és avui: un referent mundial en la creació de màquines espresso robustes, amb una tecnologia sofisticada i dissenys únics.

Estem davant d’una empresa líder amb 40 anys d’història en el món del cafè.

Iberital, empresa experta en el diseny de màquines espresso que enamoren
app para la empresa ibertial

Cas Iberital

Com totes les empreses que es dediquen al disseny i fabricació de màquines amb alta tecnologia, Iberital necessita optimitzar l’ús dels seus productes. Amb l’app a mida de app2U, controlen la màquina de espresso de la manera més eficient.

Casa Viva confia amb app2U per a la transformació digital de la seva empresa amb l

Repte

Iberital buscava la manera de crear una innovadora generació de màquines espresso. Per això van decidir dissenyar una nova màquina més saludable, fàcil d’utilitzar i més eficaç.

El disseny net i innovador d’aquesta nova màquina, sense botons, amb un sistema multicaldera intel·ligent i amb un consum energètic eficient, necessitava d’una app per controlar el seu ús a través d’una tablet.

Iberital, com a empresa experta en el món del cafè, tenia unes exigències molt concretes pel que fa a disseny, funcionalitat i tecnologia.

El problema bàsic que es trobava Iberital era en la complexitat de fer que els registres i comunicació de l’app amb la màquina es realitzessin de forma òptima, ràpida i senzilla. Tot això en una nova aplicació molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar que permetés treure tot el partit que oferia la màquina d’espresso que havien creat.

La seva necessitat es basava en:

1. Crear una app per manejar la màquina..

2. L’aplicació havia de ser senzilla i intuïtiva. Iberital volia que l’app que havíem de crear no necessités manual d’instruccions, que fos la intuïció la que portés l’usuari a utilitzar-la de forma correcta.

3. Disponible en més de 10 idiomes. Iberital està present en més de 90 països. Per tant era necessari incloure l’opció dels idiomes requerits per poder comercialitzar la màquina de espresso en els mercats internacionals.

4. L’app havia d’alertar de canvis de valor en els registres en temps real i així informar de qualsevol anomalia de neteja o mal funcionament.

Casa Viva millora la realització i gestió d

Solució

Un cop vam analitzar les necessitats i requeriments de Iberital, des app2U els hi vam recomanar desenvolupar una app totalment personalitzada a mida que resultés el més senzilla i intuïtiva d’utilitzar possible.

1. L’app havia de controlar la màquina de espresso: El control de la màquina de cafè havia de poder realitzar-se en la seva totalitat des de l’aplicació. Per tant la sincronització ràpida entre l’app a la tablet i la màquina de cafè era un requeriment indispensable.

2. Intuitiva: La usabilitat de l’app havia de ser senzilla i ràpida, intuïtiva i innovadora. A més havia de ser molt tecnològica, però aquesta tecnologia havia d’estar amagada.

3. Aplicació versàtil: L’usuari havia de ser capaç de configurar i crear el seu entorn en l’app d’una manera senzilla. Independentment del seu nivell de professionalitat.

4. Comunicació ràpida: Mínim lapse de temps des que l’app emet una ordre i la màquina espresso l’executa.

Casa Viva ha implantat una app per fer inventaris de les seves zones, botigues i magatzems d

Resultado

Iberital ha integrat l’app com a part del seu innovador producte. Així, gràcies a l’App que controla la màquina de espresso, Iberital ha pogut llançar el seu nou producte al mercat internacional.

  • Senzill i innovador: una app amb un maneig fàcil d’utilitzar.
  • Optimització del potencial de la màquina de espresso. Rapidesa i senzillesa per gestionar el maneig de la màquina a través de la tablet.
  • Alta tecnologia en un entorn senzill.
  • Estabilitat en la comunicació app vs màquina: Correcte funcionament i comunicació en tots els registres
  • Major personalització per part del barista en la configuració dels paràmetres i execució del cafè.