Com crear una app professional que funcioni en un pas i mig

… O així ho veiem nosaltres com a desenvolupadors d’apps

En realitat el primer que has de pensar quan et proposes fer el salt i incloure una aplicació mòbil dins del teu estratègia, és respondre’t a una pregunta que sembla senzilla però no ho és tant: ¿en què va a millorar aquesta app meu negoci?

Pensem que una aplicació sempre ha de tenir una finalitat pràctica. N’hi ha que creuen que simplement millora el branding, o que si la competència ho fa és un error estratègic no fer-ho perquè dóna la sensació que ens estem quedant enrere …

Aquestes són consideracions de màrqueting en què nosaltres no entrarem, però deixa que et parlem com a especialistes en desenvolupament d’apps: tant és que la teva aplicació sigui per IOS o per Android o multiplataforma, empresarial o per al gran públic, el bàsic és que representi una solució a un problema o una demanda (interna o externa).

  • Desenvolupaments que resolen. El nostre valor afegit com a desenvolupadors d’apps és que coneixem les plataformes i hem resolt molts desafiaments.
  • Estudiem el funcionament del teu negoci perquè tinguis una eina que et faci més productiu.
  • Desenvolupament IOS, Android, Windows i el que ens depari el futur. Una altra de les nostres claus és ser-hi on estigui l’usuari per posar-ho fàcil.

Casos d’Èxit d’Apps per a empreses

Casa Viva, transformación digital gracias a la instauración de apps móviles en su empresa

Casa Viva buscava una forma ràpida i eficaç per fer inventaris de totes les seves botigues i magatzems. app2U va desenvolupar una app a mida que permet prendre inventaris ràpidament de totes les seves ubicacions de forma optimitzada i amb un cost molt inferior al del lloguer de lectors de codi de barres.

Llegir Cas
En app2U somos expertos en apps para empresas y negocios a medida para potenciarlos.

Un desenvolupament d’una app no serveix si no es fa a mida per al client

A App2u tenim molt clara la nostra filosofia: ningú coneix el seu mercat com el client. Per això entenem que hem de treballar de la mà, que som nosaltres els que hem de posar la tecnologia al servei de la teva idea i no fer encaixar el que necessites en el que ens ofereix.

El que fa diferent a cada negoci no és tant el seu producte com la seva filosofia i metodologia de treball. Desenvolupar una aplicació per a mòbils eficient passa, obligatòriament, per integrar-la dins dels processos de l’empresa

Un client una app

Si has arribat fins aquí és perquè ets exigent i això vol dir que encara no has trobat la solució que necessites. Nosaltres tenim a la teva disposició una sèrie d’Apps empresarials que pots combinar segons les teves necessitats i podem transformar i reinventar per a tu.

És molt important que sàpigues que en App2u abordem cada projecte des de la perspectiva d’un desenvolupament completament nou. Podríem dir que fem la teva app des de zero però no seria correcte perquè partim de la teva experiència, les teves idees i les teves necessitats i els nostres coneixements i anys d’experiència com a desenvolupadors d’aplicacions mòbils que hem bolcat en algunes de les nostres apps més potents.

El que no fem és replicar o repetir una mateixa fórmula. Pots estar segur que el producte final no vas a trobar-lo en cap lloc exactament igual però amb un altre logo. Volem aportar el valor que tu requereixes i per això podem treballar a mida.

Fem desenvolupament d’apps a Barcelona

En un món hiperconnectat i globalitzat això pot no semblar tan important, però el que realment marca la diferència són els detalls i el tracte humà.

Quan vam obrir la nostra “agència d’apps” vam pensar que era important donar-li una projecció internacional partint del que és local. Evidentment hem demostrat moltes vegades que es pot treballar de manera global amb molta eficiència, però ens agrada també mantenir aquest contacte més proper i treballar amb projectes aterrats a una realitat propera i un context de mercat que, al cap i a la fi, és el nostre.

Si et vols passar per Barcelona a veure’ns sempre seràs ben rebut i si estàs una miqueta més lluny o no tens molt de temps sempre podem fer servir aquest formulari per posar-nos en contacte.

Aconsegueix la teva app

Des app2U volem fer realitat els teus somnis. Explica’ns que és el que necessites i nosaltres et donarem el preu més ajustat escriu-nos sense cap compromís!


    APP2U com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privadesa