¿Què és INTERNET DE LES COSES (IOT)?

En poques paraules, una solució IOT és capaç de connectar dispositius entre si, telèfons mòbils o servidors amb sensors i actuadors.

Són innombrables els objectes habilitats per sensors que comuniquen el seu estat a través d’Internet el que dóna lloc a xarxes intel·ligents amb una sèrie de serveis, maquinari, tecnologies i aplicacions innovadors.

El desenvolupament d’aplicacions de IOT li permet obtenir més informació sobre els seus productes utilitzant anàlisi i dades per crear nous models comercials, generar més ingressos i oferir millors experiències a client.

app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología
app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología

Desenvolupament d’aplicacions IOT

Els últims anys han mostrat molts avenços en la tecnologia de IOT. Més que una simple paraula de moda en la indústria, les persones estan utilitzant IOT de maneres increïbles i molt diverses per garantir la seguretat humana, la sostenibilitat ambiental i la facilitat de vida. La tecnologia fa que la integració sigui cada vegada més esperada en les coses que comprem, els serveis dels quals depenem i fins i tot en la roba que fem servir. Si està llest per imaginar la seva tecnologia en llars i dispositius a tot el món, podem ajudar-lo a aconseguir-ho.

En app2u hem desenvolupat projectes IOT en multitud de sectors. Hem desenvolupat apps que s’integren amb sensors i actuadors per al sector de la logística, el sanitari, el sector de l’transport o el horeca entre d’altres.

Contacta amb app2U

  Empresa de desenvolupament app2U

  A app2U, estem especialitzats en assessorar, desenvolupar i implementar apps per a les empreses. La nostra missió és augmentar les vendes dels nostres clients a través de programari empresarial. “Sabem que les empreses poden treballar millor”.

  APP2U

  Avinguda Rius i Taulet 29, 08172
  Sant Cugat del Vallés, Barcelona
  +34 93 038 77 97

  info@app2u.es

  location-01