Empresa app2U

En app2U, som els únics especialitzats en assessorar, desenvolupar i implementar les millors aplicacions per a empreses. La nostra missió és augmentar els beneficis dels nostres clients a través de software empresarial. “Sabem que les empreses poden treballar millor”.

Els nostres partners

Gràcies als bons resultats de les nostres aplicacions i la satisfacció dels nostres clients, els nostres socis aconsegueixen amb app2U un canal important de negoci.

app2U, desenvolupadora d'apps per empreses, forma part del grup Microgestió, líder en la distribució de productes Apple

Pertanyem al Grup Microgestió, líder al sector Apple des de fa 30 anys a Catalunya. Junts oferim a les empreses el pack complet de mobilitat.

Viafirma, la firma universal, és un dels partners tecnològics d'app2U

Viafirma és el nostre partner; L’empresa s’especialitza en el desenvolupament de solucions i plataformes d’autenticació, firma digital i firma electrònica.

Qualsevol empresa, organització o associació pot ser partner tecnològic de la nostra empresa app2U, sempre que conegui a empreses que necessitin incrementar la seva producció, augmentar les seves vendes, agilitzar les seves tasques o millorar la gestió del seu negoci

Sigues un dels nostres partners

Si ets part d’una empresa, associació, organització, col·legi o coneixes empreses que necessiten millorar urgentment la seva manera de treballar vol dir que ets el candidat ideal per ser un dels nostres socis. Vols formar part dels partners d’app2U?

Formem part de

Som experts en mobilitat i un referent important en el camp de les apps per a empreses. És per això que pertanyem a altres organitzacions, associacions i clústers importants relacionats amb les apps, la mobilitat i la transformació digital.

Catalunya Apps, Yeeply, Appfutura, Busco el mejor, Barcelona Startup Map, Mobile World Congress, Woman in Mobile, etc.

A app2U som referents en mobilitat, apps i transformació digital