Com li explicaries a la teva àvia a què us dediqueu?

Així comença l’entrevista que hem tingut amb l’Anella, la xarxa d’internacionalització més important de Catalunya. L’Anella es un espai virtual al servei dels professionals de les empreses, associacions, agències i institucions.

Nosaltres els hem explicat que el nostre objectiu és que les empreses millorin els seus procesos a través d’aplicacions móbils que les ajudin a incrementar la productivitat i augmentar les vendes.

Podeu llegir a continuació l’entrevista completa:

Millorem els processos de les empreses a través de tecnologies de mobilitat

Guillem Puey | director tècnic, app2U

A app2U creuen que les empreses poden millorar la seva manera de treballar gràcies a la incorporació d’aplicacions mòbils que permeten accelerar i eliminar tasques quotidianes. app2U ajuda a les empreses a ser més eficients mitjançant el desenvolupament i desplegament de solucions mòbils. El seu objectiu principal és incrementar la productivitat i les vendes dels clients reduint i millorant els seus processos.

1. Com li explicaries a la teva àvia a què us dediqueu?

Fem programes informàtics per a smartphones i tablets per ajudar a les empreses a treballar millor. El problema seria explicar-li què és un smartphone i una tablet!!! (riu).

2. Sembla que cada vegada hi ha més empreses que fan apps. Us espanta?

Sí que és veritat que actualment hi ha un boom d’empreses que es dediquen a fer aplicacions mòbils, però la nostra activitat no és aquesta. Nosaltres ens dediquem a millorar els processos de les empreses a través de tecnologies de mobilitat, i això ho fem, entre altres coses, a través del desenvolupament d’apps. Així que les apps per nosaltres no són l’objecte, sinó un mitjà.

3. Explica una anècdota d’app2U.

Un dels primers pressupostos que ens van acceptar era per a una empresa i ens vam emocionar molt perquè era un projecte maco que ens feia fer un pas important. Poc abans de signar el contracte, quan ja ens havien demanat la primera factura i l’havíem enviat, ens van cancel·lar el projecte! Des d’aleshores, quan ens estem emocionant massa per alguna cosa ens repetim el nom d’aquella empresa. Fins i tot hem fet un cartell: “Keep calm and #”empresa””.

4. Acaba la frase: “emprendre un negoci…”

Emprendre un negoci és un procés enriquidor, emocionant i molt maco, al mateix temps que difícil i dur.

5. Què li diries a un emprenedor que tot just ha tingut una idea de negoci?

Que la maduri, que intenti validar la seva idea i que es relacioni amb perfils complementaris als seus. I endavant! Tenir una empresa és una experiència única en la que s’aprenen moltes coses i a on es coneix gent molt interessant i enriquidora.

6. Tens tot el que cal per ser emprenedor? O què creus que et faltaria?

Absolutament no. Cada dia aprenem coses noves i esperem seguint-ho fent. Com hem dit és una experiència molt enriquidora!

7. Quin ha estat l’error més gran en la vostra trajectòria? I el moment més maco?

Potser haver-nos confiat massa en alguns aspectes o en algunes persones amb les que hem col·laborat sense haver analitzat a fons si eren la millor opció.

No sé quin moment dolç, o maco, escollir: el dia que vam constituir l’empresa estàvem molt contents; però el dia que vam tancar el primer client també va ser molt especial. Potser em quedaria, però, en la satisfacció de veure que el que fas, i ofereixes, serveix i ajuda a altra gent.

Print Friendly, PDF & Email