Avui és un dia molt especial, el dia que inaugurem web i blog app2U. Ens fa especial il·lusió començar aquesta nova etapa, una etapa on app2U obre el seu món particular a la xarxa, establint un nou canal de comunicació i d’expressió que esperem tingui un ampli seguiment.

A aquest blog intentarem compartir amb tots vosaltres l’aventura de crear una startup com app2U, una empresa tecnològica feta per fans de la tecnologia. Una empresa que assessora i desenvolupa solucions tecnològiques de mobilitat buscant sempre la total satisfacció dels nostres clients.

És una aventura emocionant, ja que el mercat és canviant i un no pot parar d’innovar. En aquesta nova etapa, i sent conscients del moment econòmic que viu el nostre país i en general tot el món, hem buscat desenvolupar aplicacions que eliminin les barreres d’entrada als nostres clients. El uSell i el urCollection en són dos grans exemples, però en vindran més, us ho podem ben assegurar.

Què busquem amb el Blog?

Buscarem doncs, a través d’aquest blog fer-vos partíceps del nostre dia a dia, dels nostres desenvolupaments, les noves apps, les integracions, els nostres descobriments, dels esdeveniments als que participem i de les notícies més rellevants del món de la tecnologia. Esperem doncs que vulgueu seguir-nos en aquesta aventura!

Ja ho sabeu, si teniu una gran idea per desenvolupar una app, la vostra empresa necessita d’una solució feta a mida o bé d’una solució estàndard del tipus uSell o urCollection, no dubteu en contactar-nos! Estarem encantats de parlar amb vosaltres.