Grup Microgestió experts Mobile

El Grup Microgestió està compost per diferents àrees que engloben totes les necessitats tecnològiques que pugui necessitar cobrir qualsevol usuari o empresa.

El paper de app2U és ser un el pilar del grup pel que fa a serveis de mobilitat per a empreses. Conscients el fet que la incorporació dels dispositius mòbils i les aplicacions en les empreses està transformant els processos dels negocis que busquen un major control i una capacitat de gestió avançada sense incórrer en excessives complicacions tècniques per als usuaris professionals, és a dir: es busca simplificar els processos i fer-los més eficients.

L’estreta col·laboració entre les diferents àrees fa que es puguin aportar solucions integrals. El Grup Microgestió, fundat el 1985, està conformat per un equip de persones, experts i professionals que funcionem com un engranatge ben engreixat.

Fem dels teus objectius en la transformació digital nostre propi projecte aportant les solucions tecnològiques més avançades i personalitzades possibles.

Més informació a microgestio.com
Si la teva empresa busca instaurar la transformació digital a l

Què ofereixen app2U i el Grup Microgestió al teu negoci en mobile?

Des del Grup Microgestió cobrim tots les necessitats empresarials en mobilitat, convertint-nos en els partners tecnològics de tots els nostres clients. Som els teus socis tecnològics, no un proveïdor, perquè estem sempre al seu costat i ens impliquem en el teu projecte fent-lo nostre.

Assessoria i Desenvolupament
Implantació i Formació
Manteniment i Suport
Experiència
Maneig de l’entorn
Educació i formació
Servei tècnic Apple
Som la millor empresa de desenvolupament d

Desenvolupament d’Apps

Creem solucions personalitzades posant la teva empresa al centre de l’estratègia i ho fem com desenvoluparíem un app per a qualsevol dels projectes propis que pots veure a microgestió.com. Aplicacions i integracions complexes que fem semblar senzilles:

– Aplicacions personalitzades

– Integració ERP i CRM

– Sistemes d’etiquetatge

– Codis bidimensionals i RFID

– Localització interna

– NFC: picking i packing

Hi ha empreses que necessiten assessoria tecnològica per determinar com instaurar la transformació digital al seu negoci: saber quines són les millors eines i solucions tecnològiques per implantar a la seva empresa, a nivell de hardware i software

Assessorament Tecnològic

Estem sempre a una trucada o un mail de distància per assessorar com el teu propi departament tècnic ho faria. D’aquesta manera aconseguiràs:

– Accelera els processos

– Augmenta la productivitat

– Augmenta les vendes

– Controlar eficientment l’informació

– Millora la comunicació

No et deixem mai sols. Estarem al teu costat durant tot el procés d’implantació assegurant-nos que queda tot perfectament resolt i operatiu: des de la gestió dels continguts a la formació dels teus professionals. La teva empresa transformada digitalment amb totes les garanties!

Implantem les millors aplicacions mòbils a les empreses catalanes perquè millorin la seva manera de treballar

Implantació de Mobilitat

Des de les polítiques de seguretat que resulten bàsiques per a qualsevol aplicació per a empreses, a la distribució i implementació de dispositius. O el que és el mateix: de 0 a 100.

– Sobre les polítiques de seguretat

– Gestió d’actius mòbils de forma centralitzada

– Gestió de perfils, continguts, aplicacions, flux de dades i actualitzacions

– Distribució i implementació de dispositius Windows, Android i especialment Apple (iOS): iMac, iPad, iPhone, etc.

Oferim a les empreses la millor formació tecnològica de noves tecnologies empresarials com dispositius mòbils o aplicacions internes per treballar millor

Formació Tecnològica

La tecnologia no serveix de gaire si no hi ha persones que sàpiguen utilitzar-la correctament. Per això ens ocupem de capacitar tant a tu com al teu equip, d’ajudar-vos a treure tot el partit a les eines que es dissenyen.

– Calendari de Formació Aules d’iMac

– Classes particulars

– Formació professional

Oferim el màxim manteniment als dispositius mòbils de les empreses i el millor suport tecnològic pel que fa a devices i aplicacions mòbils per a negocis

Manteniment i Suport

Entenem la transformació tecnològica com un procés que no s’atura. Una vegada que es posa en marxa necessita estar permanentment actualitzat. Nosaltres ens encarreguem de fer que tot segueixi fluint com el primer dia i et aportem un plus de tranquil·litat.

– Instal·lacions d’equips i perifèrics

– Fins a 4 anys en reparació i peces de recanvi

– Administració de servidors i còpies de seguretat

– Substitució d’equips

– Servei in situ

– Suport Permanent

Com pots observar al portal microgestio.com

Oferim el màxim manteniment als dispositius mòbils de les empreses i el millor suport tecnològic pel que fa a devices i aplicacions mòbils per a negocis

Tenim experiència

La trajectòria de microgestió, de més de 30 anys comercialitzant productes de la marca Apple a Catanlunya, ens ha ajudat a entendre com han anat evolucionant les empreses i de quina manera s’han anat tornant més complexos els seus processos … començant per la nostra pròpia experiència que és com millor s’aprenen les coses.

Oferim el màxim manteniment als dispositius mòbils de les empreses i el millor suport tecnològic pel que fa a devices i aplicacions mòbils per a negocis

Manteniment i Suport

Microgestió compta amb una xarxa de botigues físiques distribuïdes per Barcelona, Girona i Sant Cugat en què s’ha anat forjant el lideratge del grup en retail per Apple. No obstant això, en mirogestio.com també es ven online a través del nostre eCommerce amb una botiga en línia que entenem com a clau en la nostra pròpia transformació digital.

Oferim el màxim manteniment als dispositius mòbils de les empreses i el millor suport tecnològic pel que fa a devices i aplicacions mòbils per a negocis

Educació i formació com a eines transformadores

Creemos en la formación y lo hacemos desde la base. Desde los más pequeños que empiezan a dar sus primeros pasos como nativos digitales a los trabajadores de empresas consolidadas. Los profesionales, programas de formación y las aulas avanzadas para la formación presencial del Grupo Microgestió, hacen que la tarea resulti mucho más sencilla.

Oferim el màxim manteniment als dispositius mòbils de les empreses i el millor suport tecnològic pel que fa a devices i aplicacions mòbils per a negocis

Servei tècnic Apple

Fins i tot les marques més fiables necessiten recórrer de tant en tant al servei tècnic. En el Grup Microgestió sabem l’important que són els equips tècnics, perquè són la teva eina de treball i la dels teus professionals i treballem perquè no t’aturis gràcies als equips de substitució, l’assistència remota i un servei de reparació Premium avalat per Apple (som Apple Service Provider certificat).