El passat dijous vam participar a una nova edició de les trobades iPad a l’empresa, que organitza l’empresa Microgestió. A aquesta jornada vam estrenar una nova presentació més dinàmica i participativa que va despertar l’interès dels assistents.

Però, què són les jornades d’iPad a l’empresa?

L’iPad a l’empresa és una trobada empresarial que té com a objectiu presentar els diferents avantatges d’introduir un dispositiu com l’iPad a l’entorn empresarial.

Cada vegada més veiem com els dispositius mòbils formen part de la vida de les persones, com accedeixen a la informació i a continguts, com es relacionen, etc. I cada vegada més també veiem que aquest comportament s’està establint també a les empreses que veuen en la mobilitat una oportunitat de millora interna i d’accés als mercats.

Aquestes jornades s’orienten precisament a aquestes empreses que busquen fer de la mobilitat una estratègia vertebradora dins del seu negoci a través de les tablets d’Apple, i què millor que fer-ho de la mà de la pròpia companyia?

Durant la jornada es presenten els diferents elements relacionats amb la introducció de l’iPad com a eina de treball, aspectes com la seguretat i el control remot dels dispositius mitjançant solucions de MDM (Mobile Device Management), la integració amb els sistemes de gestió de l’empresa, les aplicacions existents al mercat i la seva distribució interna entre els treballadors de l’empresa o els avantatges de desenvolupar una aplicació pròpia, destinada al públic general, és a dir, als mercats d’apps, o destinada a l’ús intern dels treballadors.

També es presenten diferents casos d’èxit d’empreses que ja han fet el pas i fan servir el dispositiu com a eina de treball, i com aquest fet els ha suposat millores tant en la productivitat (al millorar els seus processos interns) com en la reducció de costos.

La jornada culmina amb un espai de networking ideal per intercanviar experiències i impressions entre els assistents i fomentar la relació empresarial. Ens agrada especialment fomentar aquest networking perquè és la millor manera de posar en comú tot el que es treu en clar i, a més, resulten una forma de trobar inspiració i, en moltes ocasions, oportunitats de negoci i sinergies entre professionals

Vine a les jornades de l’iPad a l’Empresa!

Si vols rebre més informació i assistir a les properes jornades contacta amb nosaltres i t’informarem de com participar. Estem desitjant que vinguis i et convencis per tu mateix de com l’ús de l’iPad de manera empresarial pot ajudar-te a transformar digitalment la teva companyia.

De veritat t’ho perdràs?

Print Friendly, PDF & Email