Fa més d’un segle, el farmacèutic Caleb Bradham va combinar els ingredients d’una nova beguda refrescant i va llençar una de les marques més famoses del món, Pepsi. Actualment, Pepsi produeix i comercialitza moltes altres marques com Gatorade, Mountain Dew, Tropicana, Quaker i Fregit-Lay a tot el món.

Pepsi, és una altra empresa més que es va unir a la incorporació de la mobilitat empresarial pel requeriment de les activitats de producció i comercialització dels seus productes. Tal i com declara Brian Spearman, vicepresident sènior de mercat i serveis de PepsiCo North America Beverages, en el següent vídeo: “La tecnologia de l’iPhone i l’iPad ens ha permès millorar les nostres comunicacions i la productivitat. Estem molt, molt contents.

Què ha aconseguit Pepsi amb les Apps?

Pepsi ha aconseguit amb la incorporació de dispositius mòbils i apps personalitzades agilitar, simplificar i optimitzar els processos de distribució i comercialització a més a més d’incrementar les vendes finals gràcies a la rapidesa en les operacions per part dels usuaris de l’empresa. “Amb aquests dispositius i les noves aplicacions, els nostres treballadors se senten orgullosos de formar part de l’empresa. A més a més, ens ajuden a oferir una atenció de primera als clients.” admet Mark Uppaluri, director de sistemes de venda de PepsiCo North America Beverages.

iPhone i iPad van encaixar perfectament amb els sistemes de Pepsi, implantant els dispositius fàcilment i funcionant de manera precisa i personalitzada. Segons explica Uppaluri, desenvolupar les apps va ser molt senzill: “Va ser molt fàcil crear aplicacions útils i atractives per als nostres usuaris finals. Quatre mesos després de començar a desenvolupar per a un dispositiu d’Apple ja teníem una aplicació completament funcional.”

L’any que Pepsi va implantar la mobilitat empresarial va experimentar un creixement de Benefici Net d’un 9% més que l’any anterior.

En aquest sentit, l’empresa espera aconseguir un estalvi en els pròxims cinc anys mitjançant l’acceleració de les seves inversions en l’automatització i optimització de la producció, incloent el tancament de determinades plantes, ampliant els serveis compartits i simplificant l’estructura de la companyia per augmentar la seva eficiència. “L’extensió dels objectius reflecteix una continuació dels beneficis de les inversions realitzades i de les mesures adoptades en els últims anys per la companyia per harmonitzar els processos i sistemes per aconseguir una major coordinació global entre els seus negocis”, ha assenyalat el fabricant en una nota.

I tu? A què esperes per optimitzar els processos de la teva empresa?

app2U, és una empresa especialitzada en el desenvolupament i implantació d’apps per a empreses, ja siguin grans, mitjanes, petites o molt petites. Millora la forma de treballar i incrementa les teves vendes amb el desenvolupament d’apps a mida per a la teva empresa.

Print Friendly, PDF & Email