Fa uns dies a App2U vam gaudir d´una jornada de team building a la ciutat de Barcelona. Aquesta activitat és una pràctica cada cop més comuna al món empresarial, i té com a objectiu fomentar la cohesió de l’equip i millorar la comunicació i col·laboració entre els membres.

A App2U, prioritzem el treball en equip, ja que el desenvolupament de apps a mida requereix una gran quantitat de treball col·laboratiu i coordinat. Per aquesta raó, l’empresa va incorporar fa uns quants anys el team building com una de les activitats recurrents en la planificació anual.

A la nostra empresa, el team building no només té com a objectiu el gaudiment i la diversió de l’equip, sinó que també s’enfoca a desenvolupar habilitats i millorar l’exercici laboral dels membres. Per aconseguir-ho, se seleccionen activitats que involucren el treball en equip, la resolució de problemes, la comunicació, el lideratge i la creativitat.

En aquesta ocasió, l’activitat seleccionada va ser una escape room, específicament a Mystery Escape. Aquesta activitat consisteix a resoldre enigmes i pistes per sortir d’una cambra tancada en un temps limitat. L’activitat va resultar molt emocionant per a l’equip, i va assolir l’objectiu de posar a prova la capacitat per resoldre problemes i treballar junts sota pressió.

L’acció de team building també va permetre a tots els empleats desconnectar de la feina i de l’ambient laboral. Per a tots, va ser molt positiu sortir de l’oficina per realitzar una activitat d’equip. Vam poder interactuar amb companys amb qui no solem treballar diàriament, cosa que ens va permetre millorar la dinàmica de grup.

Després de la diversió a Mystery Escape, ens dirigim a un restaurant a primera línia de mar per gaudir d´un dinar en equip. Bon menjar, bones vistes i bona companyia!

jornada de tream building

Equipo App2U

Print Friendly, PDF & Email