Un any nou sempre aporta novetats, i en el camp de la tecnologia no podia ser menys. Les empreses espanyoles també tenen els seus propòsits a complir, i millorar tecnològicament és un dels objectius que no deixaran escapar ni petites, ni mitjanes, ni grans organitzacions si no volen quedar-se enrere respecte la seva competència.

Ja a finals del 2014, la consultora internacional IDC anunciava que al 2016 s’haurien quadruplicat les aplicacions mòbils empresarials. A més d’aquesta dada tant notable, hi afegia que al llarg del 2017, un 25% del pressupost de les empreses aniria destinat al desenvolupament d’aquest tipus de productes.

L’augment de la incorporació d’apps va estretament lligat a la mobilitat tecnològica de cada empresa i a l’ús de dispositius com tablets o smartphones que permeten estar connectats i poder treballar des de qualsevol lloc, fins i tot sense necessitat de disposar de connexió a Internet per consultar arxius de venda.

Amb la implantació d’apps a l’empresa la productivitat dels nostres empleats es veurà clarament beneficiada, ja que no hi haurà pèrdues de temps durant hores mortes que es passen fora de les oficines (transport, espera de les reunions, etc,), ni tasques repetitives i confuses, com enviaments d’emails només per confirmar que un arxiu ha estat correctament modificat i reenviat. Perquè incorporar l’app adequada ens permet no només emmagatzemar, sinó gestionar la informació de forma adequada i controlar qui accedeix a ella i de quina manera.

També les apps repercuteixen de forma directa a l’augment de les vendes. El que anteriorment era un catàleg pesat, i sovint obsolet, actualment cap al palmell de la nostra mà gràcies a la correcta aplicació i un dispositiu tablet o Smartphone. Aplicacions dissenyades especialment per a fomentar les vendes permeten que els nostres clients tinguin una millor experiència comercial que faci més ràpida la compra dels productes.

Un 4% més en TIC el 2016. Ho invertirem en CRM?

Com ja es va anunciar en el X Edició d’Espai Autelsi, sembla que els pitjors anys de la prudència econòmica ja han passat i les empreses s’animaran a invertir un 4% més en TIC aquest any 2016. Fruit d’això, és més que probable que els CRM siguin una de les solucions estrelles que més s’implantaran en aquest any nou.

Disponible tant des del nostre ordinador com des d’un Smartphone o tablet, el CRM és el gran aliat de les vendes que permet portar un control total dels clients i de l’estratègia comercial. Perquè tots sabem que quan les coses es fan bé, els resultats són millors.

Ja sigui amb un CRM o amb qualsevol altra app, la teva empresa millorarà els processos interns, la productivitat i les vendes dels teus productes o serveis. És per això que el 2016 serà un any decisiu per apostar per l’evolució tecnològica que et permetrà diferenciar-te de la competència o, com a mínim, no quedar-te enrere.

A mitjans del 2015, el mercat d’Internet mòbil estava generant a Espanya 12.000 milions d’euros l’any, una xifra notable que ràpidament ens porta a pensar en la magnitud que estan assolint les aplicacions mòbils, no només pels usuaris sinó també a nivell empresarial.

Si ets dels que pensa que la teva empresa pot treballar millor no dubtis a implantar al teu negoci una aplicació estàndard o a mida, depenent de les teves necessitats, perquè potenciïn el benefici del teu negoci. El llarg recorregut d’app2U fa que coneguem molt bé les diferents situacions empresarials i que puguem oferir-te el millor assessorament perquè la teva empresa implanti la solució més adequada.