El dijous passat dia 17 de juliol de 2014 vam tenir el plaer de ser convidats al Hotel Gallery de Barcelona per participar a un dels seminaris organitzats per Apple a tot el món.

Aquest acte forma part dels Apple Tech Series, uns esdeveniments tècnics on es presenten i desenvolupen temàtiques tecnològiques per part d’Enginyers i Tècnics de l’Apple System.

En aquest primer acte es va oferir una conferència on Apple conjuntament amb Microgestió i app2U vam convidar a conèixer la informació més recent i destacada sobre com l’iPad es pot implementar en els negocis.

Aquest Tech Serie va oferir coneixements del personal tècnic sobre els diferents dispositius mòbils, la integració de les xarxes, les estratègies d’implementació i la major seguretat per a les empreses.

app2U va participar al Tech Series Barcelona

app2U vam ser els encarregats de representar tècnicament els aspectes referents a les Apps destinades a negocis. En aquest esdeveniment vam presentar els nostres productes, apps pensades i desplegades per a millorar qualsevol negoci, a més a més de la nostra especialització en el desenvolupament d’apps a mida, personalitzades per a cada un dels nostres clients.

La sessió va ser una combinació de presentacions, demostracions i exercicis pràctics per proporcionar experiència pràctica i real als assistents.

Finalment, es va realitzar una sessió de networking on tot el personal d’Apple, Microgestió i app2U vam proporcionar als assistents la major cobertura tècnica a les seves preguntes, dubtes i informacions d’interès.

A continuació, els mostrem el cas d’un dels negocis que ha incorporat la mobilitat a la seva empresa i que està obtenint uns resultats molt satisfactoris. Aquesta empresa és General Electric (GE), una multinacional americana que es dedica als segments d’Energia, Infraestructura tecnològica, Capital financer, Consum i Indústria.

I la teva empresa? Vol viure al futur?