Apple Tech Sèries, un esdeveniment tècnic, de caràcter local al qual no podíem faltar com a membres de la comunitat de desenvolupament d’apps a Barcelona. És aquí on es presenten les novetats més recents i es desenvolupen temàtiques tecnològiques d’altíssim nivell per part d’Enginyers i tècnics de l’Apple System.

El Dijous passat dia 17 de juliol vam tenir el plaer de ser convidats a l’Hotel Gallery de Barcelona per participar en un dels seminaris organitzats per Apple al voltant del món.

En aquest primer acte es va oferir una conferència on Apple juntament amb Microgestió i app2U convidem a conèixer la informació més recent i destacada sobre com iPad es pot implementar en els negocis.

Aquest Tech Sèrie va oferir coneixements del personal tècnic sobre els diferents dispositius mòbils, la integració de xarxes, les estratègies d’implementació i una de les majors preocupacions de l’usuari professional com és la recerca d’una major seguretat per a les empreses.

Participarem al Tech Sèries Barcelona com a desenvolupadors d’apps

Per app2U va ser una autèntica responsabilitat -que portem amb tot l’orgull del món- ser els desenvolupadors d’Apps de Barcelona encarregats de representar tècnicament els aspectes referents a les aplicacions destinades a negocis.  

En aquest esdeveniment vam presentar els nostres productes, apps d’empresa pensades i desplegades per millorar qualsevol negoci, a més de la nostra especialització en el desenvolupament d’apps a mida, personalitzades per a cadascun dels nostres clients.

La sessió va ser una combinació de presentacions, demostracions i exercicis pràctics per proporcionar experiència pràctica i real als assistents. Aquesta mecànica va resultar molt efectiva ja que es va mantenir l’atenció i es va imprimir un ritme molt interessant al qual, hem de dir, va ajudar moltíssim el nivell i interès tan alt dels assistents.

Finalment, es va realitzar una sessió de networking on tot el personal d’Apple, Microgestió i app2U va proporcionar als assistents la major cobertura tècnica en les seves qüestions, dubtes i informacions d’interès. Aquesta és una de les parts més enriquidores ja que els ponents es barregen amb els assistents i la informació flueix d’un costat a un altre, el valor que el networking aporta a una reunió o xarrada de desenvolupadors d’Apps (a Barcelona oa qualsevol altra part del món) és la qualitat del feedback que es rep en el moment més informal. A continuació, els vam mostrar el cas d’un dels negocis que ha incorporat la mobilitat en la seva empresa i que està obtenint uns resultats molt satisfactoris. Aquesta empresa és General Electric (GE), una multinacional americana que es dedica als segments d’Energia, Infraestructura tecnològica, Capital financer, Consum i Indústria.

I la teva empresa? Vol viure al futur o seguir al passat?

Print Friendly, PDF & Email