Els nostres clients

Hem desenvolupat aplicacions per diferents tipus d’empreses i amb necessitats molt diferents. Gràcies a les nostres apps els nostres clients han millorat la manera com treballen: accelerant processos, reduint despeses i augmentant el benefici.

Casos d’Èxit d’Apps per a empreses

Les paraules se les emporta el vent per això ens agrada que els fets parlin per nosaltres. Aquestes grans marques han confiat en nosaltres el desenvolupament de les apps d’empresa que necessitaven i els resultats han estat tot un èxit …

Casa Viva ha agilitzat la forma com realitza inventaris als seus magatzems i botigues gràcies a una aplicació a mida d

Casa Viva

Casa Viva buscava una forma ràpida i eficaç per fer inventaris de totes les seves botigues i magatzems. app2U va desenvolupar una app a mida que permet prendre inventaris ràpidament de totes les seves ubicacions de forma optimitzada i amb un cost molt inferior al del lloguer de lectors de codi de barres.

Llegir cas
Montibello ha millorat la gestió dels seus catàlegs i documents comercials gràcies a una app desenvolupada per app2U

Montibello

Per Montibello la documentació és molt important, per això es va desenvolupar una app que millora la forma com es distribueixen els catàlegs amb la força comercial. D’aquesta manera Montibello ha observat que al gestionar correctament els catàlegs comercials s’incrementen les vendes dels seus productes.

Llegir cas
Iberital ha aconseguit amb l

Iberital

Iberital ha aconseguit implantar en les seves màquines espresso una app que controla i rep en temps real tots els registres que succeeixen en ella. El resultat: una nova generació de màquines espresso amb una innovació increïble.

Llegir cas