L’augment del BYOD -Bring your Own Device- així com la forta aposta en digitalització que estan fent les empreses a Espanya fa que, cada vegada més, els treballadors facin servir aplicacions mòbils per a tot tipus de tasques. A més, a mesura que les exigències creixen i van sent més professionals, els negocis van sent més conscients dels beneficis que els aporten i de la necessitat d’incorporar apps personalitzades o a mida.

Encara que no sempre és fàcil convèncer a tota la plantilla de l’ús d’aplicacions a mida, ja que el preu sol ser més elevat que el de les apps estàndard, els avantatges són molt més notables. De fet, així ho demostra un estudi desenvolupat per Filemaker, companyia subsidiària d’Apple a Espanya, en el que ha analitzat com influeixen les aplicacions personalitzades en els resultats de les empreses. Els resultats són clars, el 60% dels usuaris perceben un clar retorn d’inversió a l’implementar una aplicació a mida.

Entre els principals beneficis destaquen l’eficiència, la productivitat i, molt important, el mètode de col·laboració entre els treballadors, el que ens porta a afirmar que les apps a mida ajuden a la cohesió d’equips.

En xifres més concretes, el 74% de les empreses que utilitzen apps empresarials personalitzades revela que ha notat un increment en la productivitat i el 81% assegura haver reduït tasques internes ineficients.

Però, per què utilitzen les empreses les apps personalitzades?

Segons l’estudi de Filemaker, l’ús més habitual de les aplicacions corporatives personalitzades és el de compartir informació (94% dels enquestats) i la cerca de contingut (78%).

A més a més, els treballadors destaquen que les aplicacions son una gran ajuda per a l’elaboració d’informes (78%), ja que l’ús d’aquestes redueix un 71% els errors de transcripció de dades: fer les coses simples, fàcils i intuïtives redueix el risc d’error.

Per últim, destacar tots els equips de treballadors que avui en dia ja depenen d’aquestes solucions mòbils, com ara els departaments comercials. A aquesta àrea, la tauleta i el smartphone són els reis de la mobilitat i són un gran valor afegit pels comercials, el 63% d’enquestats assegura que una app personalitzada millora i potencia el servei amb els seus clients.

Busques una app pel teu negoci? Doncs no busquis més! A app2U tenim una llarga experiència en consultoria i desenvolupament d’apps mòbils per a empreses. Una bona aplicació a mida cobrirà les necessitats específiques de la teva empresa, ajudarà als teus equips a treballar de forma més dinàmica i a reduir processos, costos i tasques augmentant, al mateix temps, el benefici del teu negoci. Explica’ns el teu cas, t’ajudarem a trobar la millor app per la teva empresa.

Print Friendly, PDF & Email