Tens un iPad i encara no el fas servir per treballar?

Actualment, hi ha milers d’apps d’iPad per treballar que ja estan oferint prestacions revolucionàries i transformen la forma de treballar dels empleats. L’objectiu d’aquesta llista és ajudar-te a descobrir les apps d’iPad per treballar que poden ajudar a que la teva empresa augmenti la productivitat mitjançant la mobilitat dels processos i entre de ple en la transformació digital que tant necessitem tots els professionals

Descobrint les 12 millors apps d’Ipad per treballar

No et enganyarem: anàvem a fer un top 10, però la veritat és que se’ns quedaven fora de la llista un parell d’aplicacions d’iPad molt útils per a treballar, gairebé podríem dir que imprescindibles, així que hem optat per ampliar una miqueta la llista

Apps d’iPad per treballar: gestió de notes

Apps d'Ipad per treballar: Things

Things és un administrador de tasques útil i fàcil d’utilitzar. És el company perfecte per al que vols aconseguir a la feina, ofereix un gran equilibri entre la facilitat d’ús i característiques de gran abast. Compta amb un agradable sistema de notificacions i sincronització entre dispositius. L’aplicació és de pagament.

Apps d'Ipad per treballar: Wunderlist Wunderlist ajuda a milions d’usuaris de tot el món a capturar les seves idees, tasques pendents i llocs per visitar. Tant si comparteixes una llista de la compra amb una persona estimada, com si treballes en un projecte o planifiques unes vacances, Wunderlist et fa més fàcil compartir les llistes i col·laborar amb les persones de la teva vida. Si no vols pagar, la versió gratuïta és molt completa també.

Apps d'Ipad per treballar: Evernote Evernote la plataforma més gran i popular per treballar on prendre anotacions, compartir-les i portar el teu propi registre extens de contingut. S’adapta a qualsevol dispositiu i té compatibilitat amb moltíssimes altres aplicacions, a més d’un merescut reconeixement per part d’experts en la matèria. Una app d’iPad per treballar i gestionar totes aquestes notes que vas prenent durant els teus desplaçaments i reunions.

Apps d'Ipad per treballar: Trello Trello ofereix molt més que la simple gestió de tasques, està creada per a equips de treball, tot i que també per a una sola persona. Trello ofereix treball en equip, assignació de tasques, compartir arxius, enllaços, imatges, dades importants i notificacions al mail quan algú canviï alguna cosa del teu panell de treball.

Apps d’Ipad per treballar: per a professionals

Apps d'Ipad per treballar: Status Board Status Board és una molt bona app per veure les dades sobre la teva vida: calendari, missatges de twitter, correu electrònic, el temps, notícies i molt més. També podeu utilitzar els panells pro, el gràfic i la taula, amb les teves pròpies dades personalitzades, per veure les informacions rellevants sobre la teva empresa o organització.

Apps d'Ipad per treballar: uSell uSell és una app que permet als comercials dur a terme el procés de venda d’una manera ràpida, fàcil i eficaç. uSell permet mostrar tots els productes, gestionar comandes i controlar els clients. L’app ajuda a les empreses a vendre més, millorant la seva productivitat i optimitzant els processos. És la solució més innovadora i potent per a les forces comercials. Ara l’ofereixen gratuïtament durant un mes i amb oferta de rènting d’iPads per a aquelles companyies que no disposin de tablets.

Apps d'Ipad per treballar: AutoCAD 360 AutoCAD 360 els professionals de la construcció, l’arquitectura i l’enginyeria visualitzen i potser editen arxius CAD en el seu dia a dia, i aquesta aplicació creada directament per Autodesk, permet visualitzar i editar algunes operacions senzilles a documents i plànols. Això sí, no pots crear un document CAD nou, sempre ha de ser importat, cosa lògica ja que l’aplicació és gratuïta i podríem considerar-la la millor app mòbil per a aquesta classe de professionals.

Apps d'Ipad per treballar: FTPManager FTPManager permet accedir a arxius a un FTP de forma remota, és a dir, des de gestionar aquests arxius, afegir-ne de nous o eliminar-los, tot d’una manera senzilla i amb una interfície bastant intuïtiva. Aquestes tasques són realment comuns i, quan ens ocorren en mobilitat, poden arribar a ser un mal de cap, així que: considera FTP manager una “aspirina” d’emergència a la farmaciola del teu iPad.

Apps d’iPad per treballar: gestió de documents i arxius

Apps d'Ipad per treballar: iCloud iCloud es tracta del servei d’emmagatzematge en el núvol d’Apple que permet emmagatzemar i sincronitzar documents, aplicacions, fotos, dades de les teves aplicacions, calendari, email i contactes. També permet guardar automàticament online el contingut i els paràmetres del seu aparell quan està connectat via Wi-Fi, aquests back ups són sempre importants, però quan fem servir l’iPad per treballar resulten especialment crítics.

Apps d'Ipad per treballar: Dropbox Dropbox és la plataforma més gran i popular per guardar arxius en el núvol, i compartir-los amb qui volem, o senzillament sincronitzar entre dispositius d’una manera fàcil i ràpida. Des de fotografies i documents de text o PDF, a pràcticament qualsevol cosa. Una manera de simplificar els fluxos d’informació i tenir sempre disponible tota la documentació necessària.

Apps d'Ipad per treballar: urCollection urCollection és una app molt recent semblant a Dropbox, que emmagatzema arxius i els comparteix amb qui es desitgi. La seva diferenciació és que aquesta app està enfocada a empreses que vulguin controlar la seguretat dels seus arxius. urCollection permet distribuir els documents podent triar què poden fer els treballadors amb aquests continguts: només obrir-los, enviar-los per correu, compartir-los, imprimir-los, etc. Aquesta assignació de rols fa molt útil aquesta app d’iPad per treballar amb equips formats per diferents professionals.

Apps d'Ipad per treballar: Polaris Office Polaris Office és una de les apps més conegudes per ofimàtica, comptant amb diversos anys d’experiència. Encara que té un preu bastant alt de 20 dòlars americans, ofereix una plataforma molt intuïtiva, fàcil d’usar i possibilitat de sincronitzar documents amb moltes plataformes com Dropbox o fins i tot Google Drive.

Amb aquestes apps podràs treure més profit del teu iPad, com l’eina mòbil perfecta per a treballar portant la teva empresa a la mobilitat dels processos i, conseqüentment, a augmentar les vendes. Cap ordinador portàtil o tablet poden oferir més mobilitat, agilitat i efectivitat per treballar.

Coneixies totes aquestes apps d’iPad per treballar? Quines has trobat a faltar? ¡Recomana’ns i ajuda’ns a completar la llista!