Tens un iPad i encara no el fas servir per treballar?

Actualment, hi ha milers d’apps per a iPad que ja estan oferint prestacions revolucionàries que transformen la forma de treballar dels empleats. L’objectiu d’aquesta llista és ajudar-te a descobrir les apps d’iPad per treballar que poden ajudar a la teva empresa a augmentar la productivitat mitjançant la mobilitat dels processos.

Les 12 millors apps d’iPad per treballar vénen resumides a continuació:

Gestió de notes

Las mejores apps para trabajarThings és un administrador de tasques útil i fàcil d’utilitzar. És el company perfecte pel que vols aconseguir a la vida, ofereix un gran equilibri entre la facilitat d’ús i les característiques de gran abast. Compta amb un agradable sistema de notificacions i de sincronització entre dispositius, encara que l’aplicació és de pagament.

Las 12 mejores apps de iPad para trabajar mejorWunderlist ajuda a milions d’usuaris de tot el món a capturar les seves idees, tasques pendents i llocs per visitar. Tant si comparteixes una llista de la compra amb una persona estimada, com si treballes en un projecte o planifiques unes vacances, Wunderlist et fa més fàcil compartir les llistes i col·laborar amb les persones de la teva vida. Si no vols pagar, la versió gratuïta és molt completa també.

Si estás buscando apps de iPad para trabajar mejor en tu empresa no dudes en consultar estas 12 Evernote la plataforma més gran i popular per treballar on prendre anotacions, compartir-les i portar el teu propi registre extens de contingut. S’adapta a qualsevol dispositiu i té compatibilitat amb moltíssimes altres aplicacions, a més d’un merescut reconeixement per part d’experts en la matèria.

Te recomendamos las mejores apps para que utilizes en tu trabajoTrello ofereix molt més que la simple gestió de tasques, està creada per a equips de treball, tot i que també per a una sola persona. Trello ofereix treball en equip, assignació de tasques, compartir arxius, enllaços, imatges, dades importants i notificacions al mail quan algú canviï alguna cosa del teu panell de treball.

Professionals

Mejora la forma de trabajar con apps en tu día a díaStatus Board és una molt bona app per veure les dades sobre la teva vida: calendari, missatges de twitter, correu electrònic, el temps, notícies i molt més. També podeu utilitzar els panells pro, el gràfic i la taula, amb les teves pròpies dades personalitzades, per veure les informacions rellevants sobre la teva empresa o organització.

La mejor app CRM para trabajar en el departamento comercialuSell és una app que permet als comercials dur a terme el procés de venda d’una manera ràpida, fàcil i eficaç. uSell permet mostrar tots els productes, gestionar comandes i controlar els clients. L’app ajuda a les empreses a vendre més, millorant la seva productivitat i optimitzant els processos. És la solució més innovadora i potent per a les forces comercials. Ara l’ofereixen gratuïtament durant un mes i amb oferta de rènting d’iPads.

Descubre las mejores apps empresariales para trabajarAutoCAD 360 els professionals de la construcció, l’arquitectura i l’enginyeria visualitzen i potser editen arxius CAD en el seu dia a dia, i aquesta aplicació creada directament per Autodesk, permet visualitzar i editar algunes operacions senzilles a documents i plànols. Això sí, no pots crear un document CAD nou, sempre ha de ser importat, cosa lògica ja que l’aplicació és gratuïta i podríem considerar-la la millor app mòbil per a aquesta classe de professionals.

Conoce las mejores apps iPad para trabajar en la empresa e incrementar el beneficioFTPManager permet accedir a arxius a un FTP de forma remota, és a dir, des de gestionar aquests arxius, afegir-ne de nous o eliminar-los, tot d’una manera senzilla i amb una interfície bastant intuïtiva.

Gestió de documents i arxius

Las 12 mejores apps de iPad para trabajar que incrementa y potencia el beneficio de los negociosiCloud es tracta del servei d’emmagatzematge en el núvol d’Apple que permet emmagatzemar i sincronitzar documents, aplicacions, fotos, dades de les teves aplicacions, calendari, email i contactes. També permet guardar automàticament online el contingut i els paràmetres del seu aparell quan està connectat a Wi-Fi (backup).

Las mejores apps para trabajar desde el iPad, dispositivos móviles para agilizar procesosDropbox és la plataforma més gran i popular per guardar arxius en el núvol, i compartir-los amb qui volem, o senzillament sincronitzar entre dispositius d’una manera fàcil i ràpida. Des de fotografies i documents de text o PDF, a pràcticament qualsevol cosa.

Estas son las mejores apps de iPad para empresas que han hecho agilizar procesos, incrementar el beneficio y las ventasurCollection és una app molt recent semblant a Dropbox, que emmagatzema arxius i els comparteix amb qui es desitgi. La seva diferenciació és que aquesta app està enfocada a empreses que vulguin controlar la seguretat dels seus arxius. urCollection permet distribuir els documents podent triar què poden fer els treballadors amb aquests continguts: només obrir-los, enviar-los per correu, compartir-los, imprimir-los, etc.

Con las apps iPad para trabajar podrás mejorar la forma como se trabaja en tu empresa y potenciar tu negocio al máximoPolaris Office és una de les apps més conegudes per ofimàtica, comptant amb diversos anys d’experiència. Encara que té un preu bastant alt de 20 dòlars americans, ofereix una plataforma molt intuïtiva, fàcil d’usar i possibilitat de sincronitzar documents amb moltes plataformes com Dropbox o fins i tot Google Drive.

Amb aquestes apps podràs treure més profit del teu iPad, com l’eina mòbil perfecta per a treballar portant la teva empresa a la mobilitat dels processos i, conseqüentment, a augmentar les vendes. Cap ordinador portàtil o tablet poden oferir més mobilitat, agilitat i efectivitat per treballar.

Les coneixies totes? Quines has trobat a faltar? Recomana’ns una app per treballar!