Posem de nou en marxa el Blog de la pàgina amb aquesta notícia publicada recentment a la Vanguardia sobre nosaltres.

Índice de contenido
notícia de l

Pots descarregar-te i veure la notícia en l’arxiu pdf.

La Vanguardia explica que som experts en dissenyar solucions a mida per a empreses. Resolem els vostres obstacles a l’hora de gestionar tasques concretes, per augmentar la productivitat i l’efectivitat laboral.

Estudiem el problema i vam dissenyar al costat de l’empresa, una solució que resolgui les complicacions amb què es troben a l’hora de realitzar qualsevol tasca.

Apps pròpies

En app2U, a més, ens dediquem a desenvolupar i comercialitzar aplicacions pròpies, dissenyades per resoldre i agilitzar les tasques comercials d’una empresa.

En concret es tracta de dues aplicacions necessàries per a tots els equips comercials. Són ideals per a PIMES i autònoms, encara que poden adaptar-se a qualsevol gran empresa.

Aquesta solució està dissenyada com a solució web i aplicació per iPad. La seva funció és gestionar la cartera de clients de l’empresa.

Es tracta d’una aplicació CRM ( Customer Relationship Management ) que ajuda als comercials a realitzar el seguiment i registre de les seves visites comercials, coordinar millor les tasques i calendari, permet realitzar comandes i pressupost en mobilitat, des de l’iPad, fins i tot sense connexió a internet.

Avui en dia totes les empreses, per petites que siguin, necessiten disposar d’una eina per gestionar la seva base de dades de clients.uSell CRM s’adapta a aquesta necessitat, podent cada empresa personalitzar la configuració per adequar-los a les seves necessitats.

Aquesta és la millor aplicació per compartir documents d’una manera sostenible amb el teu equip comercial. Està dissenyada per millorar el discurs comercial de l’equip de venedors. Tots amb el mateix speech i tots actualitzats.

A més t’aportarà una completa informació estadística sobre el seu ús. Podràs valorar què catàlegs són els més utilitzats, què comercials utilitzen més materials de suport, quins fitxers es comparteixen, …

Visita el web de urCollection per a més informació.

Si tens un projecte en ment, per resoldre o millorar qualsevol procés de la teva empresa, no dubtis en contactar amb el nostre equip. Estarem encantats de trobar i dissenyar una solució per a tu.

 

Print Friendly, PDF & Email