A la majoria de sectors empresarials la tecnologia ajudaria molt als processos interns dels negocis. No obstant, encara és desconegut o hi ha un cert temor al fet d’incorporar tecnologia a una feina rutinària a la qual ja estem acostumats a fer-la d’una manera concreta. Aquesta realitat preconcebuda moltes vegades ens impedeix veure més enllà i descobrir el gran potencial de les noves tecnologies per fer la mateixa feina però de manera més ràpida i eficaç.

Fa 30 anys gairebé ningú s’asseia davant d’un ordinador al la seva feina; ara per ara, són pocs els llocs de treball que no en necessiten un. Que li diguin a qualsevol d’aquests empleats que treballen amb el seu ordinador si prescindirien d’ell per un sol dia o una hora.

Passarà el mateix amb les aplicacions mòbils?

Els estudis afirmen que la tendència a l’alça és incorporar aplicacions que ajudin els treballadors per agilitar i facilitar el seu treball diari. Aquestes solucions mòbils són una eina d’ajuda com qualsevol altra per capacitar les empreses i millorar la seva forma de treballar.

Actualment negocis de tots els sectors ja s’estan posant les piles per incorporar aplicacions que els facin més ràpids i efectius. Sabíeu, per exemple, que hi ha casos de peixateries de barri que estan enviant diàriament als seus clients per Whatsapp el peix fresc del dia amb els seus preus? Això també és tecnologia mòbil! I, més ben dit, per a aquesta peixateria de barri, per a aquest petit negoci, això pot titllar d’un gran avanç tecnològic i els beneficis són clars: més proximitat amb els seus clients, personalització, feedback, rapidesa i augment de les vendes.

El mèrit absolut d’una acció com aquesta està en l’aplicació que fa possible aquesta acció comercial o acció de màrqueting. Una app que en aquest cas és estàndard, perquè les necessitats de l’empresa són bàsiques, però també hi ha apps personalitzades a mida per a empreses amb necessitats més concretes.

En tots dos casos l’ús de la tecnologia a l’empresa, fins i tot amb accions molt bàsiques, suposa una important reducció dels costos a tots els nivells al mateix temps que un estalvi al temps de producció gràcies a l’automatització de moltes tasques.

Exemples com aquest n’hi ha molts, des dels negocis més inesperats podem veure com la tecnologia aporta beneficis clars a les empreses per potenciar la seva producció o vendes.

A més, en un món cada vegada més comunicat i demandant, la tecnologia ens permet intercanviar o compartir informació d’una manera extremadament ràpida. Imaginem un concessionari al que li acaba d’arribar un nou cotxe que un client estava esperant des de feia un mes, en un parell de clics se li poden fer fotos i enviar-les a l’interessat, oferint no només efectivitat sinó l’exclusivitat de ser el primer en veure aquesta informació a temps fugaç i sense haver-se de desplaçar.

app2U som experts en ajudar a les empreses a millorar la seva forma de treballar internament. Molts dels nostres clients han vist incrementar les seves vendes i potenciar el seu negoci de manera productiva.

Com per exemple la Immobiliària Colonial, per a qui hem desenvolupat una app per iPads perquè controlin amb reports les incidències dels seus immobles de la forma més ràpida i eficaç. Hem creat per a ells una aplicació a mida que ha fet reduir el treball d’un any a tres mesos, i tot gràcies a la tecnologia!

En definitiva, la tecnologia ens brinda l’oportunitat de poder treballar millor, més ràpidament i de manera més eficient. Si encara no saps com les aplicacions poden ajudar al teu negoci contacta amb nosaltres, t’ajudarem.

Print Friendly, PDF & Email