A app2U, valorem la importància de treballar en equip i enfortir la col·laboració entre nosaltres. Recentment duem a terme una nova jornada de Team Building. En aquest article, et compartim més detalls sobre aquesta experiència.

Què és el Team Building?

Team Building és una estratègia que busca enfortir les relacions i millorar la col·laboració entre els membres d’un equip. Consisteix a realitzar activitats i dinàmiques dissenyades per fomentar la cohesió, la confiança i la companyonia. L’objectiu principal és potenciar el rendiment de l’equip i assolir millors resultats en conjunt.

A app2U, valorem el Team Building com a part fonamental de la nostra cultura empresarial. A més d’enfortir la col·laboració, ens ofereix l’oportunitat de sortir de l’oficina i passar-ho bé en un ambient més distès.

Potser et pot interessar …
Mystery Escape – Nova jornada de team building a App2U

Team Building a Sallarès Espai Rural

Durant la nostra recent jornada de Team Building, ens vam reunir a la casa rural per a esdeveniments Sallarès Espai Rural a Sallent, que ofereix un entorn acollidor amb barbacoes, espais per menjar, piscina i jardins, on vivim un dia de sorpreses i desafiaments.

Una de les activitats destacades va ser el “Gastronomus”, un concurs de cuina. Havíem preparat prèviament les nostres receptes per equips, però aquí ve la sorpresa: ¡les receptes es van creuar! Ens vam trobar que havíem de preparar una recepta completament diferent de l’esperada. Va ser un desafiament divertit i creatiu, que va posar a prova l’adaptabilitat i la col·laboració.

A més, organitzem un Kahoot personalitzat amb informació dels membres de l’equip. Aquesta dinàmica ens va permetre aprendre curiositats dels companys de manera amena i entretinguda.

En definitiva, gràcies a la bona organització i la participació entusiasta de tots nosaltres, la jornada de Team Building a app2U va ser un èxit!

Print Friendly, PDF & Email