En app2U estem molt contents de presentar-vos el cas d’èxit d’Iberital, empresa que es dedica des de fa més de 40 anys al negoci de les màquines de espresso.

Ha estat per a nosaltres un plaer treballar amb ells, ja que el desenvolupament d’una app d’aquestes característiques no hagués estat possible de no haver tingut una comunicació tan fluïda.

L’empresa Iberital ens va presentar el seu projecte en 2017. La seva necessitat era la de desenvolupar una aplicació totalment funcional, amb unes característiques molt concretes i complexes alhora que havia de resultar senzilla en el seu ús.

El gran repte d’aquesta aplicació ha estat crear una comunicació perfecta en els canvis de registres que es desenvolupen a les peticions entre l’app i la màquina. Aquesta havia de ser immediata i mostrar a la tablet tota la informació, en directe, del que succeïa de forma interna a la màquina.

Ho expliquem tot amb més detall a la pàgina dedicada a Iberital del nostre web. I, si vols, pots veure el vídeo sobre Iberital en el reproductor, just aquí sota.

En app2U som experts en desenvolupament d’apps a mida. Per això, l’empresa Iberital ha confiat en la nostra experiència per la creació d’aquesta aplicació tan específica.

Necessitaven una app amb unes característiques i funcionalitats molt concretes. A més d’aquests requeriments quant a funcionalitat, l’aplicació presentava especial dificultat a l’hora de mostrar els canvis de valor en els registres en temps real.

El resultat ha estat una app àgil i que posseeix un ús senzill i intuïtiu, just el que necessitava Iberital per al seu projecte.

Si la teva empresa necessita desenvolupar un projecte a mida omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu