Empresa de desenvolupament de software a mida

En app2u desenvolupem software a mida a Barcelona per a qualsevol sector i de qualsevol tipus, desenvolument les nostres solucions de software de forma totalment personalitzada a les necessitats dels nostres clients.

Oferim solucions de desenvolupament de software a mida tant per a startups de recent creació fins per a grans empreses amb milers d’empleats. Gràcies a la nostra metodologia avançada de desenvolupament de programari, som capaços d’ajudar a les empreses a assolir els seus objectius, oferint-los els serveis de programari, disseny i concepció de la idea necessaris.

Comptem amb desenvolupadors de programari a Barcelona amb àmplia experiència en diferents llenguatges de programació, des de iOS i Android a Python, Node JS, Angular, React i altres. Els nostres desenvolupadors de programari s’encarreguen d’idear, crear i supervisar cadascuna de les etapes de el desenvolupament de la teva idea, perquè la teva empresa pugui assolir l’èxit que es mereix.

app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología
app2U es un gran partner tecnológico con sus clientes ya que está a su lado siempre que lo necesitan con el mejor soporte tecnológico y comercial para que las empresas saquen el mejor partido de la tecnología

Un desenvolupament de software personalitzat al teu projecte

El nostre equip de desenvolupadors especialistes es completa a més amb analistes i dissenyadors que, treballant colze a colze en el teu projecte, faran que la teva idea sigui una realitat en un temps rècord.

Si tens una idea o necessites desenvolupar un web, una integració entre dos sistemes, o qualsevol sistema informàtic, estem segurs que podrem ajudar-te amb el nostre desenvolupament de software a mida a Barcelona.

Contacta amb app2U

  Empresa de desenvolupament de sofware app2U

  A app2U, estem especialitzats en assessorar, desenvolupar i implementar apps per a les empreses. La nostra missió és augmentar les vendes dels nostres clients a través de programari empresarial. “Sabem que les empreses poden treballar millor”.

  APP2U

  Avinguda Rius i Taulet 29, 08172
  Sant Cugat del Vallés, Barcelona
  +34 93 038 77 97

  info@app2u.es

  location-01