Aplicacions Mòbils a mida

APPS PERSONALITZADES PER A EMPRESES

A app2U som experts en el desenvolupament d’aplicacions mòbils a mida per cobrir amb rigor les necessitats específiques de les empreses catalanes.

Cada empresa és diferent i té uns requisits concrets, és per això que des d’app2U apostem per les apps personalitzades, ja que ofereixen una flexibilitat de treball molt àmplia i una adaptació molt específica.

Les aplicacions mòbils són el motor de la transformació digital dels negocis ja que permeten agilitzar tasques rutinàries, millorar la gestió, produir més i incrementar les vendes.

La nostra experiència ens ha permès treballar a mida amb Pimes, start-ups i grans empreses tenint una àmplia visió de mercat. A més el nostre equip humà destaca per ser expert en noves tecnologies desenvolupant apps natives per iOS (iPhone / iPad), Android, Windows.

Els nostres clients estan veient com el seu negoci creix gràcies a les nostres apps empresarials. I la teva empresa a què espera?

Demana la teva app empresarial
A app2U desenvolupem les millors aplicacions mòbils a mida per a empreses perquè treballin més i millor i incrementin el benefici del seu negoci
app2U som experts en el desenvolupament d

Aplicacions Web a mida

WEBS A MIDA PER A NEGOCIS

De les necessitats i idees dels nostres clients també desenvolupem aplicacions webs a mida en format responsive perquè s’adaptin a qualsevol dispositiu.

Quan les empreses contacten amb el nostre equip solen presentar requisits molt diferents però tots tenen un objectiu en comú i aquest és millorar la seva empresa i la manera que tenen de treballar.

Les nostres solucions tecnològiques web permeten obrir nous canals de distribució de productes, arribar a nous nínxols de mercat i promoure noves formes de treballar que fan créixer els negocis.

Hem dut a terme molts projectes d’aplicacions passades a webs i webs a apps o adaptant webs a format responsive en HTML, Django, CSS, JavaScript, WordPress, entre d’altres.

La teva empresa també pot millorar la manera com treballen els empleats. No t’ho perdis!

Demana la teva web empresarial
app2U som experts en el desenvolupament d

Suport Tècnic

ESTEM SEMPRE AL TEU COSTAT

Som una empresa que estem a prop dels nostres clients per tenir una relació propera buscant sempre la seva satisfacció. És per això que estem sempre al seu costat amb el millor suport tecnològic i empresarial.

Experts Mobile
Experts en Negocis
Integració Ecosistemes

Experts Mobile

La nostra experiència ens avala, tenim un ampli equip expert per poder cobrir perfectament el suport tecnològic de tots els nostres clients.

Amb els professionals més qualificats: enginyers amb formació i coneixement de processos empresarials, dedicats a la transformació digital de les empreses espanyoles i especialitzats en tecnologia mobile.

Dediquem tots els nostres esforços als nostres clients amb l’atenció més personalitzada i amb les millors solucions mòbils que els permetin millorar les empreses i augmentar els beneficis dels seus negocis.

A app2U tenim llarga experiència en el desenvolupament d
A app2U som experts mobile, experts en mobilitat, i transformació digital de les empreses i negocis catalans a través del software, les aplicacions mòbils i la tecnologia

Experts en Negocios

La diversitat que hi ha entre els negocis dels nostres clients ens ha permès conèixer diferents mercats i diferents metodologies de treball. Això ens dóna un gran avantatge competitiu perquè som capaços d’adaptar-nos més ràpidament a les característiques de cada empresa i entendre de forma clara les seves necessitats.

El nostre instint, la nostra formació, el nostre coneixement i la nostra trajectòria ens permet ser l’empresa més capacitada per dur a la teva empresa al següent nivell.

És molt important per a les empreses que es dediquen a la tecnologia per a negocis que coneguin molt bé tots els models de negocis i tinguin un ampli coneixement en administració i direcció d
A app2U comptem amb un equip humà altament format en economia, models de negoci, business i negociació

Integració d’Ecosistemes

Som de les poques empreses que oferim suport de tecnologia molt diversa. Això ens permet integrar les nostres apps amb els ERP i els CRM propis de cada empresa. A més som experts en la integració amb altres dispositius, com ara:

  • Beacons
  • Impressores de butxaca
  • Lectors de codi de barres i QR
  • Lectors de targetes smartcard i EMV
  • Plataformes d’autenticació i signatura digital
A app2U som experts en desenvolupar i implantar aplicacions mòbils per a negocis de totes les plataformes i dispositius mòbils existents al mercat tecnològic
A app2U trobaràs suport a la diversitat tecnològica empresarial, ajudem a les empreses amb la integració d
Si la teva empresa necessita assessorament tecnològic: app2U tenim els millors serveis sent la millor consultoria tecnològica per a empreses amb un equip humà format a nivell tecnològic i de negoci business, ajudem a les empreses amb la transformació digital dels seus negocis

Assessorament Tecnològic

ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT PER A EMPRESES

Oferim serveis d’assessorament tecnològic de la mà dels millors professionals per ajudar a les empreses a trobar la millor solució tecnològica.

En ocasions les empreses necessiten assessorament per part d’experts en tecnologia per acabar de dissenyar les seves idees i desitjos.

A app2U som punters en ajudar als negocis a acabar de definir i donar-li forma als seus projectes: amb un equip humà més que preparat, amb àmplia formació i amb més de 30 anys d’experiència al món de les noves tecnologies.

Les aspiracions dels nostres clients es tornen les nostres aspiracions i sempre busquem adaptar les solucions tecnològiques més adequades per complir al màxim les seves expectatives.

Demanar ajuda és savi

Sabem que podem ajudar-te

Des d’app2U volem fer realitat els teus somnis. Si tens alguna pregunta o requeriment, si us plau, contacta amb nosaltres a través del següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

    Des d’app2U tractarem les teves dades per atendre la teva consulta o sol·licitud d’informació, Si vols conèixer les nostres polítiques de protecció de dades fes clic aquí.